När orken tryter….försöker jag göra något som piggar upp :)

Tiden går fort men just de senaste dagarna har även min ork trytit. Orkar inte riktigt blogga och har inte vetat riktigt vad jag ska skriva om heller. Dagarna går så fort, vi familjenjuter, umgås med vänner och har det gott.

Har mått lite kasst de senaste dagarna så jag har blivit lite liggande men har helt fantastiska vänner som varit här och hjlpt mig med både hemmet, barnen och mig 😛 helt fantastiska och jag är så tacksam att jag har dem. Men när man är dålig och blir liggande finns det inte så mycket att göra så jag surfar runt på diverse sidor med både kläder, möbler och annat skoj. Och jag säger bara jösses vilken djungel. Vad mycket underbart man kan hitta. Fann dessa underbara muggar som jag blev lite sugen på att köpa speciellt med citatet ” Här sitter jag och känner in rummet” eller ”I det enkla bor det vackra”.

Muggarna med citat av Ernst Kirchsteiger hittade jag här!
Blir nog att beställa dessa då jag får en sådan lugn känsla bara av att kika på dem. Att få sitta ner med en lugn kopp te och bara andas kommer att göra min vinterdag perfekt. Det piggar alltid upp med lite shopping 😉
Nej nu måste jag ut ur min lugna bubbla och ta nattning av de trötta Trollen och sedan vila mig igen. Imorgon hoppas jag på en bättre dag.
Hoppas att ni alla har det fint. Och har ni shoppingtips kom gärna med dem, alltid roligt att finna nya sidor. Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “När orken tryter….försöker jag göra något som piggar upp :)

Kommentera