När rädslan blir stor……

Här har vi haft en lugn fredag med ytterligare ett möte på skolan. Det börjar bli mer en vardag och vana än sällan och konstigt. Men kommunikation är det allra bästa. Så hellre ett möte för mycket än inga alls. Fick fram det jag ville och fick påpeka det som jag ansåg var fel. Känns bra nu när mötet är över.

Samtidigt blir rädslan stor på Drottninggatan i Stockholm. Vårt Sverige blir terrorattackerat och människor flyr för sina liv. Några mister livet och en hel del skadas. Vad är det som händer? Jag är inte förvånad men jag blir enormt rädd. Jag kände mig inte säker innan men nu är jag livrädd. Inte så att det ska få påverka hela mitt liv men nu är det nära oss. Stockholm liksom! Sverige! Dessutom skottlossning! Jag är verkligen ledsen och beklagar verkligen för de inblandade och med tron om att vi skulle få se Lets dance i kväll gör jag precis som de, sörjer och tänker på de som är drabbade. Myskväll och allt vad det innebär känns bara äckligt i jämförelsen att ha mist någon.

Ett fint Stockholm, kan bara föreställa mig hur skakat det känns nu.

Detta påminner mig också om att ta vara på stunderna. I morse när dessa människor klev ur sängen hade de inte alls tanken på att de skulle bli nermejade av en lastbil när de promenerade på stan. De var glada och hade säkert dagens planer i sin hand. Planer som inte blev av. Usch jag gråter inombords och tårar tränger fram i ögonen. Tänk vad lite vi vet om morgondagen egentligen. Var rädda om varann. Ta hand om varann. Låt inte små gräl bli stora problem. Säg jag älskar dig för du kan aldrig säga det för många gånger. Kramas för du kan aldrig ge en kram för mycket. Gör det du brinner för, du vet aldrig vad som sker imorgon, nästa vecka eller nästa år. En dag är allt för sent.

Jag ber för Sverige och för Stockholm men också för hela jorden. Finns så oerhört mycket ondska och sorg i världen. #prayforstockholm #prayforsweden

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “När rädslan blir stor……

  1. Mmm…Detta är så hemskt – man kan undra vart allt ska sluta 😕 …..
    Som du skriver ”Tänk vad lite vi vet om morgondagen egentligen. Var rädda om varann. Ta hand om varann. Låt inte små gräl bli stora problem. Säg jag älskar dig för du kan aldrig säga det för många gånger. Kramas för du kan aldrig ge en kram för mycket. Gör det du brinner för, du vet aldrig vad som sker imorgon, nästa vecka eller nästa år. En dag är allt för sent.”

    /Kram I Love You All!

Kommentera