Norge tripp och besvikna miner……

En tripp till Norge blev det igår. Med en förväntansfull och pirrig mage och förhoppning om att utgången skulle bli helt fantastisk. Vi hade ju hittat en likadan husvagn som vi hade förut och skulle byta till. Säljaren hade gett information och bilder och ett par timmar i bil skrämde oss inte. Vi tog med två pojkar medan de andra fick vara hemma med barnvakt och roa sig med lek, bus och fika istället för att åka bil i många timmar. Vi hade en rolig resa upp med skratt, samtal och frågor. Stannade för lunch och körde vidare. Fick genom Norge se härliga vyer och fina ställen men kände att tiden inte riktigt fanns för att stanna, vi skulle ju komma i tid.

Ressällskapet

Väl uppe kommer vi fram till huset, rundar en buske och visst står husvagnen där. Krockad, utan takluckor, saknar skärmlister och är helt enkelt katastrof. Besvikna miner blev det. Bilderna vi fick har han lyckats ta på så bra sätt att det inte gick att genomskåda det. Vi knackade på men ingen öppnade. Vi knackade igen gick runt vagnen och kände nej vi åker hem. Sagt och gjort vi åkte, utan att säljaren hunnit komma hem trots att vi avtalat tid och väntat på honom. Vi skulle ju ändå inte dra med vagnen hem.

Besvikna satte vi oss i bilen. Timothy som är vår absoluta campingfantast var så besviken att han surade lång bit i bilen. Vi förklarade varför den inte åkte med hem och att vi får fortsätta leta och det förstod han men han var ändå ledsen. Det blev inget byte men vi letar absolut vidare gärna efter en likadan som vi hade men får kanske gå upp i drömmen och med tiden köpa oss nyare vagn 🙂  (vagnen vi letar efter finns nästan aldrig till salu därför får man passa på att kika på de annonser som kommer ut, och de flesta finns också i Norge)

Vi ändrade snabbt vårt humör för att se det positiva i det hela och se resan som en liten semestertrip bara vi fyra. Fått äta god mat och lite av egen tid med mamma och pappa. Theodore och Timothy blev snabbt glada och värderade tiden, bilfärden och allt vi hann se. Fräcka bilar, härliga sjöar och soligt väder.

Väl hemma blev det pizzamys och läggdags. Nu planeras det en sommar i den vagn vi har. Och vi är tacksamma för den resan vi fick trots allt. Men än ger vi inte upp hoppet om en annan vagn 😉

Jag med mitt fina Hjärta
Hoppas att ni haft en toppen helg, att er vecka har börjat bra och att den fortsätter solig och positiv.
Var rädda om er och varandra. Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

En reaktion på “Norge tripp och besvikna miner……

  1. Nej,så tråkigt & förstår er besvikelse framför allt Timothy som verkligen längtar & älskar husvagnslivet 💕 ….
    Men…Ni fick en liten Norgeresa!

    /Kram på Er
    LOVE YOU ALL!

Kommentera