Nu är det slut….

Påskveckan gick fort och oj vad vi haft det bra, men nu är det slut. Skolan och helt andra rutiner är tillbaka idag. Men om vi sammanfattar lovet har vi haft en helt fantastisk påsk. Vi har grillat, letat ägg, varit ute, haft extra barnen och firat födelsedagar. I början på veckan firade vi ju våra pojkar och i slutet av veckan vårt extrabarn W. Tårta, god mat, påskbakelse och paj har vi ätit. Ja vi har verkligen gått all in.

Theodore & Timothy i skogen innan äggjakt. Så härligt med skogen intill knuten.

Påskägg med lite godis.

Potatispuré, grillat nötkött, primörer och sallad.

Pannacottapaj med passionsfrukt. Recept hittar ni här!

Påskbakelse

Tårta till extrabarnet som blev 9 år.

Vi har också myst med tv, skrattat och ätit hotellfrukost. Ja verkligen ett påsklov för återhämtning och kärlek. Och en hel del gott att äta 😉

Hotellfrukost.

Två små tjejer. Evangelinah & Wilhelmina

Hoppas ni alla haft en underbar Påsk <3

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Nu är det slut….

 1. Hejsan!
  Jag brukar säga: Det finns alltid något negativt och något positivt i allt. Ibland stort och i bland litet. 🙂
  Något som jag alltid har tänkt på när jag har kollat i alla år på Annorlunda familjen. Så har jag jämnt tänkt: Det måste ju vara något positivt och något negativt att få vara med sådär på tv: Nu till mina två frågor:
  1. Vad var negativt att få vara med i familjen annorlunda?
  2. Vad var positivt att få vara med i familjen annorlunda?

  Hoppas du vill svara på mina två frågor 🙂

  • Hej och först vill jag bara säga att jag läste din fråga förra gången men glömde av att svara, ber om ursäkt för det. Det var två kluriga frågor som jag ska försöka svara på.
   1. Negativt var det hat vi fick erfara, var inte riktigt beredd på det men insåg snabbt att det är sådant man får stå ut med. Nu har jag lärt mig att inte ta åt mig och leva mitt liv då det just är mitt liv. Men jag är väldigt sårbar och ödmjuk så särskilt tuff är jag inte, vilket gör att det ibland är jobbigt. Negativt var också det många timmar som man faktiskt spelade in, samtidigt som det var super roligt var det också ett enormt arbete.
   2. Positivt var att det var enormt roligt. Ett super bra team att arbeta med och ett riktigt stort minne för hela familjen. Att all kärlek vi fått och fortfarande får ger oss så enormt mycket värme. Vi skulle lätt göra om det igen 😀

   Hoppas att du känner dig nöjd med de svar jag gav 😉
   Kramar TrollMorsan

 2. God mat och fina tårtor/bakelser!
  Så söta barn, saknar er från familjen annorlunda, ni verkade vara en härlig familj som håller ihop!

Kommentera