Nu är jag här igen :)

Nej jag kan inte sluta blogga, detta är ju min dagbok till mina barn när de är stora, en dagbok för mig själv där jag får återblicka minnen från vår tid tillsammans. Bilder, känslor, upplevelser och som sagt minnen. Jag vill ha dom skrivna här och jag vill dela med mig till de som inte bor nära oss, till de som vill och bryr sig om oss som familj. Så nu är jag här igen men utan löften om hur ofta jag hinner skriva, utan krav, utan prestationsångest och istället med ny energi, glädje och tacksamhet.

Det har hänt mycket i dagarna, ett dop för vår fina Matheus är avklarat och med toppen resultat. En super fin ceremoni och med fantastiska vänner & släkt. Ja Ni min familj som var med. Det värmer verkligen att ni ville närvara och vi tackar det ödmjukaste för fina presenter, även från de som lämnade en utan att vara med. Verkligen gulligt! Nu är han då döpt och vår fina kille fick namnen Johannes, Christian, Matheus. 
Döpt liten kille
Nu går barnen en vecka till i skolan sen är det ett efterlängtat lov. Inga direkta planer för lovet men det känns skönt ändå. Vi får se vad vi hittar på helt enkelt.
Hjärtat i Florida (Universal studios)
Just nu surfar vi på en våg i livet, det går bra och vi har medvind. Det är jag oerhört tacksam för. Jag värderar och njuter av det jag har nu. Efter att det hänt vänner och bekanta svåra saker som jag verkligen beklagar så värderar jag verkligen varje liten minut. Jag har flera vänner/bekanta som hastigt har förlorat sin man och pappa till sina barn den senaste tiden. Jag beklagar verkligen detta och känner verkligen med er. Men dessa händelser får också mig att stanna upp och tänka extra. Man vet aldrig när livet tar slut inte heller hur det kommer att sluta. Livet är oerhört skört. Man får ta vara på livet. Ingen har löfte på morgondagen så ta hand om de du älskar, lev ditt liv som just ditt liv. Njut, lev och gör det till det bästa du kan. Stanna upp och gör det du tycker om för när det tar slut ska du inte behöva ångra det du inte gjorde. Lev ditt liv tillsammans med de som betyder något, var rädd om dem och dig själv. Var snäll mot dig själv och dem. Älska dig och de dina. Visa det, säg det och gör det.. Ta inga bagateller till sin spets var glad att ni har varandra och finns hos varann för livet är skört.
Jag ger många tankar till er som förlorat en nära kär. En livskamrat, pappa till dina barn, förälder, mor eller farföräldrar, ditt barn, en vän eller hel enkelt någon som betyder mycket för dig! Jag känner med er. Önska verkligen att jag kunde göra allt bra igen för er. Ibland är verkligen livet fruktansvärt orättvist.
Efter detta, med lite tyngd i låter jag inlägget gå mot sitt slut. Fler bilder från Orlando och dopet kommer framöver. Nu ska jag vila min kropp och knopp. Var rädda om er och varandra, visa kärlek för den kan inte visas för mycket. Ta hand om er och varandra. Lev, njut och värdera.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Kram TrollMorsan

7 reaktion på “Nu är jag här igen :)

 1. Ja,det var ett vackert dop & gripande av glädje,värme & kärlek – Små tårar rann på mormorns kinder – Sötaste lillprins Matheus <3

  /Puss & Kram

  Tillägg:
  Otroligt fint & tänkvärt inlägg ,så skönt att du väljer att fortsätta bloggandet som du gör så bra Anna!

 2. Hej !
  Vad trevligt att du känner för att fortsätta skriva.

  Hur gör ni med faddrar osv ?

  Har ni olika släkt eller vänner eller samma till alla barn?

  Vad brukar ni bjuda på?

  Kan du skriva ut vad alla namnen vad barnen heter?

  Ha det

Kommentera