Nu har han kommit….

Ja så har vår Prins kommit. 1 December blev det och vi är hemma. Vi myser och lever i en liten bubbla just nu men snart är man väl tillbaka till vanliga rutiner igen 🙂 Syskonen är super stolta och myser massor med sin nya Lillebror.
Vår lille Prins. Född 1 December 
Sammanställningen från tävlingen pågår och jag återkommer så snart jag kan. Nu blev jag avbruten och får amma det lilla underverket. Men återkommer under dagen imorgon.
Hoppas att ni har en fin kväll. Ta hand om er och var rädda om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

34 reaktion på “Nu har han kommit….

  1. Så underbart söt och go – ja det är en riktig prins 🙂 STORT GRATTIS och massor med kramar 🙂 Lena, som tycker ni är en fantastisk familj!!!

  2. Åh Grattis till er fina kille.Det blev på den dagen som jag gissat…nu hoppas jag på tur att det är jag som vinner.Må nu så gott med er lilla söta prins.
    Kram Helena

  3. Hej på er. Grattis hela familjen. Vilken underbar liten prins ni har fått. Ta hand om varandra. Många varma hälsningar ifrån Madelene med familj i skåne

  4. Hej! Här kommer en kommentar från en mamma som sitter och ammar. Inte så långt i från er. Jag och lilla Saga bor längre bort i Låstad mot Timmersdala sett : ) Saga är i natt en vecka gammal.
    Grattis till er lilla pojke! Kanske blir dom lekkompisar någon dag : )

Kommentera