Ny layout & Grekland

Som ni ser så är det lite ändrat i bloggen idag. Ny header och lite ändrade bredder, några grejer har fått flytta på sig helt och andra är kvar. Jag är riktigt nöjd och eftersom det är min älskade Mamma som hjälpt mig och gjort headern, strulat fram och tillbaka, gjort om och grejat en massa så säger jag:

♥ Verkligen guld av dig Mamma. Du är Grym ♥
Nu är jag riktigt nöjd och visst blev det fint kära läsare?
Annars har jag städat inne idag, regnet har öst ner så något vidare väder att vara ute i har det inte varit. Men skönt också att få städat, skurat och rent. Imorgon är Hjärtat ledig för Mhy ska till sjukhuset. Även lite annat är tänkt att hinnas med. 
Många frågar om Grekland, vart vi ska åka? När? Åker ni hela familjen? Bloggar du från Grekland? osv. Därför har jag bestämt mig för att göra ett inlägg om Grekland, så att ni alla får svar på era frågor 🙂 så inlägg kommer framöver.
Nu ska jag efter att ha nattat pojkar bara ta det lugnt, idag är jag trött och det beror nog på det regniga vädret. Imorgon hoppas jag på en solig och fin dag, eller åtminstone uppehåll 🙂 för det vore skönt.
Hoppas att ni alla haft en toppen dag. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

22 reaktion på “Ny layout & Grekland

 1. Det blev snyggt men tycker ärligt att du har för mycket text under fast det har du haft hela tiden=)Så härligt att resa till Grekland,trevlig resa önskar jag!

  • Jag tycker det är fint kanske lite mer mellanrum upp till den fina headern och ner till datumet men inte nödvändigt,detta är det finaste du haft Anna=)

 2. Jag tycker den blev väldigt fin,ren och fräsh.
  Vilken tur att ha en sån mamma som kan fixa detta.
  Kramar/Brittinger

 3. Jättefin blogg! Ni verkar vara så fina med barnen och jag älskar att få följa er i vardagen. Men har inte riktigt hängt med i flytten och så men förstår att ni har flyttat och sålt ert andra hus som ni renoverade så fint. Får man fråga varför? Var det för litet för er stora familj? Du verkar ha en fin relation till din mamma men har du någon pappa som du har kontakt med? Undrar också en personlig fråga; varför din äldsta son inte bo med er och om han har en ny familj med nya syskon där han bor nu? Bor han i fosterhem eller hos sin pappa? Kram!

  • Vi sålde vårt hus för att vi inte trivdes riktigt och renoveringen tog överhand från tid som vi vill lägga på annat, som familjen och roliga aktiviteter tillsammans. Det var inte för litet.
   Jag har jätte bra kontakt med min mamma. Jag har min pappa också men som är mitt uppe i sin "karriär" men visst träffas vi också.
   Min äldsta son bor hos sin pappa och har gjort sedan han var 3 år, det beslutet vid den tidpunkten var bäst så. Mer behöver jag inte förklara känner jag 🙂 Han har inga syskon hos pappa.

   Kram Kram

 4. Nya designen är fin och enkel, less is more! Gud va härligt med en greklandstripp, jag var i santorini förra året, det var hur mysigt som helst. Trevlig resa!

 5. Åh,va fint o din mamma kan det vet jag :o)
  Många kramar,
  Annika som inte läser så mycket bloggar längre!

 6. Din nya header har snyggt teckensnitt gulliga hjärtan fina bilder med snygg skuggning riktigt fin<3 tycker jag!
  Linda

Kommentera