Ny säsong….

Inte bara Familjen Annorlunda eller andra tv-program som börjat en ny säsong. Nej vår nya säsong och katalog från Living and Room har också börjat. Nu har katalogen fylld med härliga inredningsdetaljer kommit och jag sparkar igång igen efter graviditet och jul/nyår. Boka din visning med mig i februari och få en extra gåva. Som värdinna får du 40% rabatt på upp till 4 produkter och du bjuder hem dina vänner så kommer jag med kollektionen. Visar er trender och ger inspiration. Bry er inte om vart ni bor är det för långt för mig finns det alltid en härlig kollega som kan komma. Eller kanske vill du ha ett extrajobb och kan tänka dig att jobba med mig? Vill du ändå att just Jag ska komma löser vi det! (har åkt långt förut)

Sugen på en härlig heminredningsvisning hör av dig till mig på: 
trollmorsans@gmail.com 
så bestämmer vi dag, tid och plats. 
Ser fram emot att höra från just Dig!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Ny säsong….

  1. Kul att du ska fortsätta blogga gillar din blogg tråkigt dock med människor som känner att dom måste skriva massa fula kommentarer.
    Jag följer dig även på instagram och där la du ut en bild i helgen på en suuuperfin kopp rosa med blommor på insidan vart kommer den ifrån? Kan det vara living and room

Kommentera