Nyårslöfte?

Har ni ett sådant? Ett nyårslöfte?
Själv tycker jag att de är helt meningslösa. Ett löfte som avges men som i själva verket inte efterlevs, nej väldigt onödigt. Jag ger inga löften och har inte gjort det på många många år. Men både läser och hör löften från andra som de svär att de ska hålla. Allt från viktnedgång, sluta röka, jobba mindre osv.

Jag tänker leva efter MÅNGA löften, så som att älska min familj, finnas för dem men också för mig själv. Lyssna på mig själv och att ta vara på alla tillfällen. Vara en fin vän och finnas för dem som betyder mycket för mig. Men något jag verkligen vill framföra som jag tänker leva efter är att vara snäll. Att trots vad jag tycker och tänker inte uttrycka några nedvärderande ord till någon, jag brukar inte göra detta, men har sett det alltför många gånger på FB. I olika grupper där andra människor dömer, hoppar på eller säger jätte hemska saker till någon de egentligen inte känner. Detta vill jag få bort och därför startar jag med mig själv trots att jag inte gör detta. Jag tänker göra 2015 till ett år av projekt snäll eller projekt vänliga ord. Där inga onda ord ska sägas till någon. Jag ska göra 2015 till ett snäll år. Och nej självklart kommer jag att vara elak speciellt om du frågar mina barn när jag säger nej till Tv-spel och får höra att jag är världens dummaste mamma. Men att sätta gränser på spelandet är något jag måste hålla på, den snällheten menar jag inte. Jag menar att jag skall vara en vänlig medmänniska och komma med vänliga ord så långt det går. Att med mer förståelse för hur andra är och vill leva se saker med öppna ögon. Inte döma någon, inte titta snett eller ha förståelse. Lite med tanken i bakhuvudet ”Du vet inte vad människan framför dig har i sin ryggsäck” Du har ju ingen aning om vad han eller hon bär på eller har gått igenom. Jag hoppas att fler med mig vill ha bort detta påhoppandet, näthatet och få en snällare värld. Tillsammans kan vi gör det och allt startar faktiskt med Mig själv/Dig själv.

Kanske blev det en del svammel av detta såhär mitt i natten men jag hoppas att ni förstår vad jag är ute efter. Fortsätt nu 2015 i en snällare tanke, ord och handling! Vi är alla olika, lever olika och gör olika men att respektera varandras olika val är ett bra steg till ett snällare 2015.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

4 reaktion på “Nyårslöfte?

 1. Njae,jag har väl inget Nyårslöfte direkt….
  Mer än att försöka leva ännu mer Irl & efter mitt ♡ Ta vara på allt livet ger hihi nu kom jag att tänka på Baloo …
  ♫ Var nöjd med allt som livet ger
  Och allting som du kring dig ser
  Glöm bort bekymmer, sorger och besvär
  Var glad och nöjd för vet du vad.
  En Björntjänst gör ju ingen glad
  var nöjd med livet som vi lever här …♫

  /Stor Kram till Er alla ♡
  & God fortsättning på det nya året!

 2. Jag har faktiskt ett nyårslöfte som jag har hållt i en vecka nu 😉 Kommer säkerligen att bryta det som så många gånger förr men under tiden det hålls är det kul och mina naglar växer ;D

 3. Har nu läst ifatt allt jag inte hunnit läsa över jul/nyår. Det är så intressant att följa er stora fina familj. Era bilder är så härliga och så fint ni matchar era kläder allihopa. Vilket jobb du lägger ner. Jag skriver du för jag gissar att det är du som håller i trådarna när det gäller val av kläder 🙂
  Önskar er ett härligt år 2015.

Kommentera