Nytt till kommande & Sommarlov

Med 12 år sedan vi hade en liten flickbebis så har jag insett att jag inte alls har mycket kvar till kommande tjej. Varken i kläder, påslakan, eller snuttefiltar. Och nej jag är ju inte tvungen att ha rosa eller tjejiga färger men visst är det kul att det faktiskt är en liten tjej och jag totalt älskar ju rosa, rött och fluff i gull 😛 Nej det betyder inte att jag måste ha det eller köpa det men jag kommer nog ändå att göra det 🙂 Givetvis kommer ändå vår kommande tjej få ha ”pojkiga” kläder och saker eftersom jag har mycket sådant 😉 Men jag har också handlat lite nytt 😉

Allt kommer från www.sweetmini.se
Tre pack dressar, rött set med klänning och tights med hjärtan som jag bara inte kunde motstå. Älskar ju hjärtan. En stickad ljus rosa ljuvlig klänning som blir perfekt då Prinsessan anländer fram i höst när dagarna blir kyligare. Och så en pingvinkudde som jag bara tycker är såå söt. Vill ni se lite separata bilder på plaggen finns det på mitt instagram konto: Trollmorsan.
Sommarlovet fortlöper med sol varvat med regn. Härliga dagar med barnen, lite viktiga möten och andra planeringar. Vi målar hallen och planerar för semestertiden med mycket av tid som ska läggas på att göra klart huset 🙂 Givetvis blir det även lite utflykter och spännande små trippar med familjen.
Nu ska jag ta lite behövlig sömn. Många bollar är i rullning och det tar på krafterna så dags att få lite återhämtning. Hoppas att ni har det härligt trots lite grått väder. Njut och ta hand om er. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Nytt till kommande & Sommarlov

  1. Det är så gulligt med bebiskläder och jag tycker inte alls det är fel att göra skillnad på pojkar och flickor. Vi är ju olika så du behöver inte försvara dig.

Kommentera