Oj nu gick tiden sådär fort igen….

Ja tiden är ju det som aldrig stannar och jag har helt tappat skrivlusten så tyvärr har jag inte uppdaterat här. Har och finns massor att skriva men det är svårt att skriva när inte lusten och känslan finns. Nu har jag dock fått den tillbaka och tänker ge er lite ur vårt liv den senaste tiden, ber redan nu om ursäkt om det blir mycket på en gång.

Har varit hos barnmorskan och besöket gick bara bra. Allt ser fint ut och låter bra. Dessutom mår jag ju toppen. Just nu går jag vecka 25 och längtan efter liten gör sig ännu större. Har dessutom fixat sovhörnan åt bebis vilket ännu mer fick längtan att öka.

Bebishörnan.
Har också blivit firade igen, i efterskott och det värmer verkligen så mycket att mina vänner tänker på mig. Denna gången var presenten från Tezz. En hel låda med godsaker, en bok och en fin tjej med blommor. 
Lådan där under ballongerna alla godsaker låg.
Den fina tjejen med blommor.
Har också varit på en föreläsning med Vi har kraften vilket var mycket intressant att lyssna på. Dessutom unnade vi oss en middag ute jag och Hjärtat så kvällen avslutades riktigt mysigt.
 Jag, Föreläsningskvällen
God mat och mitt Hjärta.
Har ju också varit iväg på Mammamingel i Norrköping tillsammans med Tezz och massor av andra härliga mammor. Mer om detta kommer i ett eget inlägg 🙂
Ha det nu så gott och trevlig läsning på lite av den gångna tiden. Mer kommer såklart. Var nu rädda o er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Oj nu gick tiden sådär fort igen….

Kommentera