Ole Olyckan…

Helgen skulle innehålla en härligt mysig kryssning men den byttes till familjemys. Ole olyckan var framme i fredags och lilla Matheus ramlade ur vår säng och bet sig rejält i tungan. Vi var snabba på att få fram is och fick både blödning och svullnaden att gå ner, men jag kände mig orolig och ringde 1177 två gånger innan vi sen tog en bilfärd till jourcentralen. Där fick vi vänta och vänta….

Och medans vi väntade sov han….

Och vi fick vänta… sist av alla när klockan var över 22 blev det vår tur. Matheus som då vaknat till vägrade såklart att öppna munnen 🙁 vi fick nästintill tvinga honom och en skymt kunde sköterskan få se. Hon bestämde att doktorn också skulle få titta men även då blev det en mycket liten skymt. Givetvis går det inte göra så mycket åt tungan men då hade vi i alla fall visat upp det. Hade med mig Nathalie och Wilhelmina vilket var skönt för att slippa både besöket och väntan själv. Nu får tungan läka ihop och redan igår åt han bra så jag antar att det kommer gå bra ändå. Men otäckt sånt där. Vi har varit väldigt skonade från olyckor på barnen vilket känns skönt. Men det kan gå fort så är den där. Den där Ole Olyckan…..

Fredagen var det också kurs i strategier för barn och ungdomar mellan 4-17 år med ADHD. Mycket bra första möte och jag tror kursen kommer att ge mycket, framförallt det bästa av allt, att man får träffa andra föräldrar i samma situation. Det känns skönt för trots att man tror att man är ensam så finns det många där ute som kämpar för sina barn och kan dela med sig av strategier. Nu har vi 4 tillfällen till i kursen och jag ser redan fram emot nästa.

Helgen är ju nu till ända och faktiskt har vi myst men också gjort lite nytta som städat och avklarat en skyttetävling. Så stolt kille som fick pris <3

Timothy fick en egen hylla i sitt rum med de fina priserna.

Nu är det söndagskväll och allt är förberett inför skoldag imorgon. Jag ska ta en dusch och sedan bara lägga mig. Idag är jag trött…riktigt trött. Imorgon hoppas jag på en piggare dag.

Ta hand om er.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Ole Olyckan…

Kommentera