(O)Nödiga dagar….

Dagar hit och dagar dit…

1 Nyårdagen Första dagen på året och då vi ska leva efter våra nyårslöften… om vi ens satt några?
15 januari Tulpanens dag…ja då ska man köpa sig, ge bort eller få en bukett tulpaner… inte fick jag någon i alla fall och ärligt så gör det mig inget.
14 Februari – Alla Hjärtans dag…då vi ska ge kärlek till de vi tycker om… gör jag ju hela året dock men en sådan dag uppmärksammas det extra eller?
25 Mars Våffeldagen- Då står alla hemma och gräddar våfflor som faktiskt är väldigt gott enligt mig… men när som helst på året…
26 Maj – Morsdag då man ska ge Mamma en extra kram
2 Juli Rosens dag…då ska vi överösa oss med underbara rosor eller hur 😛
Augusti – Kräftskivornas tid… då ska man njuta av kräftor 🙂
4 Oktober Kanelbullens dag…ja då ska vi baka bullar och stoppa i oss det…
10 November Fars dag då man ska ge pappa en extra kram

Ja det går att göra listan lång med (O)Nödiga dagar. Om man sedan vill se dem så viktiga och verkligen handla hysteriskt, överdriva sina känslor eller uppmärksamma dem är ju helt upp till var och en. Själv är jag sådan att jag tycker om att visa kärlek när jag vill, ge en extra kram varje dag kanske 🙂 och inte låta handeln vinna på att det är en viss dag. Jag handlar när jag vill och det jag behöver 🙂 Men sådan är jag…
Hur gör ni? Går ni mycket på dessa dagar? Gör ni något speciellt som ni vill dela med er av? Är det någon dag som ni verkligen firar? (ja förutom födelsedagar då som jag antar att de flesta firar)

Ha nu en fortsatt bra dag!
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “(O)Nödiga dagar….

  1. Om man tycker det är OK att lägga ut 99:- i extra avgifter (varje gång) för att handla skräp på postorder så är det väl OK att handeln dränker oss i skit årets alla dagar för att vi skall uppmärksamma våra nära och kära på än det ena, än det andra..?!

  2. vi firar bröllopsdagen som en speciellt dag. äter gott och ger varandra presenter eller dyligt.. Till vår 1-åriga bröllopsdag hade jag fixat en kidnappning av min man. så vi kom bort en stund från vardagen. När jag växte upp så firade vi mamma o pappas bröllopsdag, då hade vi ibland skattjakt efter våra presenter och ibland låg alla paket i varsina högar.

  3. Och för att göra listan komplett…Halloween, onödig och handlarnas helg att tjäna pengar…

    Men jag firar våffeldagen den 25 mars…min i år 25-årige son är född på den dagen=) behöver jag säga att han/vi äter våfflor den dagen..=)

    Kram yvonne

  4. Nej, vi firar inge särskillt. halloween tycker jag är lite kul men då finns det också födelsedagsbarn i familjen så det kombineras. vi firar knappt bröllopsdan nu när jag tänker efter.. fettis- kanel, våffel etc dagarna brukar jag baka/laga på för att jag så gärna bakar, en anledning att få baka alltså. bakar gärna flera ggr i veckan men det äts inte upp, om det inte är bröd, så frysen har sagt stopp, haha. men det behöver inte bli just den dagen men kanske samma vecka.. att det fanns egna blomdagar visste jag inte.

Kommentera