Oro, Skolavslutning och Flytt

Skolavslutningen har varit och barnen sjöng så fint. Sexan hade gjort en egen låt om personalen och den var riktigt bra 🙂 Nathalie har nu slutat sexan och går över till högstadiet. Mhy slutade fyran, Theodore tvåan, Noha ettan och Timothy förskoleklass. Jag har fått massor av fina bilder med kameran men inte hunnit ladda in dem i datorn. Så ni får hålla till godo med en bild tagen med mobilen.

Mhy skolavslutninhs fin. Mer bilder kommer. 

Det är en del av er som tyckt att jag inte varit mig själv i bloggen och det kan nog stämma. Jag har inte velat skriva ut allt och har hållt mig ifrån bloggen en del. Mycket har det hängt ihop med om jag ska sluta blogga eller inte. Nu har jag ju bestämt mig för att fortsätta. Men det har också berott på tidsbrist men också med en åtgång av energi på flytt.  Helgen som var gick den av stapeln och trots slitet så var alla på humör. Jag tackar verkligen underbara vänner som hjälpt till. ( ni vet vilka ni är) Som gav många skratt och massor med trevligt umgänge. Nu är nya boendet hemma. Dvs i Hjo. Barnen är tillbaka med sina gamla vänner och är så nöjda. Trots många kartonger och mycket att göra känns det såå bra. Så nu vet ni vad mitt fokus har varit den senaste tiden.

I tisdags fick barnens farmor åka till akuten vilket gav en enorm oro och stress. Hon är gammal och givetvis får man en extra oro när det dessutom gör ont utan att hon vet varför. Svaret blev dock mindre allvarligt som tur var men detta får upp tankar i huvudet. Man ska vara rädda om varandra och ta hand om varandra. Man finns inte för all framtid och de som betyder något för en ska man verkligen vårda och värdera. Jag fick mig en extra tanke inom mig för en dag finns hon ju faktiskt inte där. Och det gör att man får ta vara på den tid man har nu.
Oj det är inte meningen med ett dystert avslut här men skönt ibland att få tänka till vad man gör med sitt liv och de runt omkring.
Var nu rädda om varandra och er. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL! !

22 reaktion på “Oro, Skolavslutning och Flytt

 1. Härligt med sommarlov nu ….Så fin Mhy är i sin skolavslutningklänning!
  Ja & då hälsar vi Er Hjärtligt Välkomna till Hjo hihi Underbart 🙂

  Till sist Oj så tråkigt med Farmor & visst du har sååå rätt i att man ska ta vara på varandra,nära & kära för en dag är det bara minnen kvar & det kan likaväl bli ung som gammal/Kram på Er Älskar Er alla!

 2. Oj, flytt igen, puh vad kämpigt. Antar att ni separerat och hoppas att ni isåfall kan lösa allt på bästa sätt. Om ni flyttat ifrån din make/pappa så kanske ni vuxna skrattade men knappast barnen va?

  • Ursäkta mig men OM det nu var så att vi delat på oss VAD är det som säger att vi vuxna skulle ha skrattat åt det?! Var en väldigt onödig kommentar måste jag säga. Nu är detta enbart spekulationer som jag verkligen låtit flöda, utan att kommentera men här var jag tvungen att skriva. Bara för att Hjärtat inte skrivits om eller för att något verkar fel i mina inlägg betyder det väl inte att separationer är ett faktum. Finns mycket som kan vara fel eller kännas konstigt. Sluta dra era egna slutsatser. När jag vill berätta och känner mig mogen för det så gör jag det!

   Kram Kram

 3. Lycka till med allt och hoppas ni fortsätter att hålla ihop. Att ta hand om alla dessa barn på egen hand är nog näst intill omöjligt.

 4. En till som inte hängt med – bodde ni inte i Kinnarp förut? Bara ren nyfikenhet… 🙂 Härligt att ni är nöjda med nya hemmet, hur det än hänger ihop!

  Nora

 5. Skrev en kommentar på ett tidigare inlägg om att någonting kändes fel, fast du inte skrivit nåt om det egentligen. Dina inlägg andades att något inte stämde. Har ni separerat?

 6. Vad Mhy är fin i sin klänning hon är ju så söt.Har ni delat på er har inte hört något om Hjärtat på länge.Glad Midsommar

  • Jag vill släppa igenom så gott som alla då jag tycker att alla har rätt att utrycka sig. Men inser nu med facit i hand att jag inte borde gjort detta.

   Kram Kram

  • Vi bodde i Hjo mellan 2001-2009 så man kan säga att vi är hemma igen 🙂 Ja barnen får byta skola, Nathalie hamnar i samma klass som gamla klasskompisar och de andra har vänner här ändå 🙂 har varit och hälsat på och barnen är riktigt nöjda.

   Kram Kram

 7. Det känns kul att du fortsätter att blogga om livet med ovanligt många barn! Jag hoppas att det blir riktigt, riktigt bra för er i Hjo! Dela gärna några bilder på det nya hemmet när det känns rätt! Du är så duktig på heminredning!

 8. Så härligt med Hjo=)Vart bor ni där?
  Jag känner till lite grann bara men tycker det är så fint där.

  Johanna

 9. Hei! Har fulgt din blogg i flere år, fordi jeg er så imponert over hvilken flott mamma du er til alle dine fantastiske barn! Selv har jeg 4, men ønsker meg innerst inne fler! Du gjør en fantastisk jobb og barna er såååå heldige som har hverandre og hele familien. Du er et stort forbilde for meg! 🙂 Takk for at du fortsetter å blogge. Du gir mange inspirasjon, glede og motivasjon! 🙂

 10. Hej!
  Hoppas allt löser sig till det bästa. Tråkigt att det skrivs tråkiga saker här när du bara vill dela det som du kan och vill dela med dig av. Jag tänker på dig och önskar dig och din familj en trevlig sommar och allt gott. Kram på dig!

 11. Det är tråkigt att frågor om flytten besvaras med ett "lägg er inte i". Det är inget illa menat med frågan, åtminstone inte alls från min sida. Någon större utläggning om det är det
  nog ingen som kräver heller, det hade ju räckt med ett enkelt ja eller nej bara. Så förlåt att jag, och kanske någon till, ställde frågan, det var absolut inte meningen att vara elak.

  • Jag ber så hemskt mycket om ursäkt om det låtit som att ni inte ska lägga er i. Inte alls min mening och känner man mig vet man också att det inte alls är så. Men inte lätt för alla er läsare att känna mig, ni finns ju överallt i vårt land och utanför också säkert. Jag har inte alls med avsikt velat låta otrevlig och ja jag kunde svarat med ett enkelt ja eller nej, men ibland är livet inte enkelt. Ibland finns mycket omkring som man inte vill få följdfrågor på. Men nej vi har inte gått isär. Och än en gång hoppas jag att ni förstår att jag inte alls velat vara otrevlig mot er. Känslor och tonfall går väldigt mycket läsa in utifrån sig själv men skribenten menar inte alls detsamma. Jag menar att text är väldigt lätt att missuppfatta eller läsa in sin egen känsla. Ni får fråga, tyvärr fick ni nog ta skit för de som kommenterade otrevligt. Jag ber än en gång om ursäkt för det.

   Kram Kram

 12. Du har så rätt. Det är svårt att förmedla ord i textform så att den känsla man har uppfattas rätt av mottagaren, det är en konst. Ha det nu så bra i nya boendet och ta väl hand om er! Kram

Kommentera