Överraskande nöjd och en kvalmig dag…..

Nu börjar det närma sig det efterlängtade lovet. Barnen träna för att sjunga och kläderna är hemkomna så det ligger färdigt här hemma. Det pratas om att göra klart sina arbeten och att fröknarna vann över klass sex som idag har spelat sin brännbollsmatch. Roligt denna veckan också som faktiskt har bjudit på soligt väder 🙂

Idag kom det överraskande post. Inte för att jag inte visste att den skulle komma utan för att den var så OTROLIGT fin! Det kom hem en underbar vagnsmobil till Matheus.

Så fantastiskt fint och välgjort. Köpt av EldaDesign vill ni ha en söt vagnsmobil med bjällra som faktiskt i alla fall Matheus älskade så kontakta henne och köp en du med 🙂 Nu gör jag lite reklam men det är enbart för att jag själv blev sååå nöjd! Verkligen överraskad att det i verkligheten skulle vara så fint och stort! Bilder kan ibland uppskattas dåligt och i detta fall blev jag verkligen glatt överraskad av just hur jag uppfattat bilderna och hur produkten såg ut i verkligheten. Tack än en gång EldaDesign för ditt arbete. Jag återkommer med beställning 🙂

Idag har det varit kvalmigt och lite åskvärme, men inget regn eller åska har vi fått. Dagen har gått fort och nu är det dags att sova efter att ha shoppat lite på nätet 😛 Denna gången till mig själv. Mer om shoppingen får ni läsa en annan dag. Nu ska jag ta mig något att dricka och återkommer till er vid annat tillfälle. Hoppas att ni haft en fin dag. Var rädda om er. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Överraskande nöjd och en kvalmig dag…..

  1. Sååå vacker vagnsmobil till sötaste Matheus & så lycklig kille hihi …Härligt med sommarlov snart förstår att "trollen" längtar!

    /Kram på Er denna soliga ljuvliga Torsdag!

Kommentera