Övertid, Ingen bebis & Trötthet….

Övertid nu då, vad var det jag sa?! 😉 Men inte mycket man kan göra. Det är ju inte jag som bestämmer när det ska börja och när alla smärtorna ska sätta igång 😛 Ingen bebis i sikte än eftersom det är hur lugnt som helst. Jag försöker njuta av lugnet före stormen men det är lättare sagt än gjort…. Jag har huvudvärk och känner mig inte riktigt pigg. En enorm trötthet och man får inte mycket gjort. Men snart ska det väl ändå vara över 🙂 Snart ska jag få tillbaka min ork och energi. Lagom till jul då det är mest mysa och ta det lugnt som gäller.

Idag är det dags för läkarbesök för att kika upp mina värden igen. Det har blivit ett par läkarbesök denna gången och mest för att de misstänkte havandeskapsförgiftning men värdena låg på gränsen så det uteslöts. Ingen förgiftning men en väldigt hängig mamma :/ Nu får vi se vad allt visar idag.

Ska storhandla också så vi kan släppa den biten över helgen. Sedan är det mycket inplanerat nu med glöggkvällar, terminsavslutningar i klasserna, lucia och julen. Tyvärr är det svårt att planera så mycket men jag försöker att utgå ifrån att allt bli bra och ordnar sig på ett eller annat sätt.

Nu ska jag göra lite lunch innan det är dags att bege sig till sjukhuset. Hoppas att ni alla får en toppen dag.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Övertid, Ingen bebis & Trötthet….

  1. Mmm..Förstår att övertid är jobbigt & särskilt när du mår som du mår,Anna – Skönt att det inte var havandeskapsförgiftning / jag håller mina tummar för dig idag/Kram <3

Kommentera