Påfylld energi, Vår i luften & Att trivas.

Helgen bestod av en tripp i Sverige och ja söder ut. Skåne. Härligt umgänge, lite jobb och barnlek. Fyllde på energinivåerna i mängder. Soligt väder och en promenad med lekpark gjorde gott både för kropp och själ.
Kände mig som hemma!

Vi gick en promenad och vårkänslorna flög i luften. Riktigt härligt. Och detta vårlika väder har ju fortsatt bortsett söndagen som det regnade hela dagen 🙁 Men de sista dagarna har ju varit så fina. Idag skiner solen, fåglarna kvittrar och allt känns så vårigt. Jag längtar efter mer värme nu.

Ikväll ska jag iväg en sväng igen för att jobba. Denna gång för en stor publik. Hundra personer och det känns riktigt pirrigt. Nervös är jag. Men det ska nog gå bra hoppas jag. Jag trivs så kanon med det jag gör, vilket är riktigt skönt.

Ur Living and Rooms katalog. Del. Bon Appetit Och Produktserie. Casablanca
Det kommer mycket kommentarer och mail till mig nu om både produkter ur katalogen, vårt liv och annat. Jag svarar alla mail. Men en del kommentarer kan ibland bli bortglömda då jag just nu har en period av mindre datortid för att lägga tiden på min familj. 
Det kommer också mycket negativt som inte alls blir publicerat för min blogg är inget plank där man har rätt att nedvärdera mig, min man eller vår familj. Jag publicerar inte sådant och jodå man har rätt att tycka vad man vill men allt måste man inte säga högt. Och jag har rätt att välja bort kommentarer som rent ut är elaka mot mig och min familj. Detta är inget diskussionsforum eller ett plank, detta är min blogg om vårt liv, min dagbok där vi tillsammans kan få blicka tillbaka i vårt liv, se foton på barnen när de är små och samtala kring vår resa genom livet. En del av resan delar vi också med er läsare såklart. Men långt ifrån allt skrivs här.
Nu ska jag göra lite bestyr innan det är dags att ge sig iväg för kvällens visning. Hoppas att ni alla haft en toppen hel och att er vecka har börjat bra. Här har vi imorgon studiedag och ska försöka hitta på något kul tillsammans. Önskar er en härlig kväll. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 reaktion på “Påfylld energi, Vår i luften & Att trivas.

 1. Underbart & så häftig skylt hihi ♡ …
  Låter ju väldigt spännande med visning för 100 pers & det kommer gå jättebra,du är grym på ditt jobb 🙂

  Förövrigt ett riktigt bra inlägg & så sant!
  Ha en underbar dag/Kram

  • Nej visningen spelades inte in av TV. Jag var i Ljungsarp och trots att jag var nervös gick det bra 🙂
   Ha en fin Onsdag du med.

   Kram Kram

 2. Då har du varit i min hemby! 🙂 jag var tyvärr inte där, man kan inte vara överallt… kommenterar i princip aldrig, läser några bloggar men om jag ska kommentera tar det ju en massa tid.. så jag läser bara 🙂 så tråkigt att folk inte kan hålla negativitet för sig själva, om man inte gillar det som någon skriver att den gjort (eller INTE gjort) så är det ju bara att scrolla förbi och glömma det! var och en lever sitt liv, tar ansvar för sina handlingar. jag hoppas du fortsätter blogga och inte släpper igenom elakheter, jag gillar det mesta du skriver, det jag inte gillar glömmer jag lika fort som jag går vidare till en annan sida, för det är inte min business! jag lever MITT liv. och du lever DITT. kram till dig! <3

Kommentera