PannkaksTorsdag & Hur tänkte jag nu….

Torsdag redan igen och ikväll är det dags att se nästa avsnitt med oss och vår fina vänner Ilmrud & Norrström. I kvällens avsnitt köper vi bla. godis 😛 Själv har jag bokat in att jobba ikväll så jag får spela in avsnittet för att se det när jag kommer hem. Så smart var jag och hur jag tänkte det vet jag inte 😛 Men barnen ska få krypa upp i soffan med Hjärtat som vanligt och tillsammans titta 🙂

Här hemma har vi idag haft pannkakstorsdag, jag och Wihlmer hjälptes åt att göra dem.

Tyvärr blev det ingen soppa, det hade jag gärna ätit men tyvärr är inte barnen så jätte förtjusta i det och även om det äter det som bjuds hade jag ingen soppa idag.

Gästbloggare ikväll också. Och denna gången är det en fantastisk kvinna som också synts i Tv-världen. En kvinna jag fått förmånen att träffa via företaget Hjärtat jobbar med, Kyäni. Hon är så otroligt vacker, begåvad och glad denna kvinna att jag kan inte annat än att le när jag tänker på henne. Missa inte kvällens gästbloggare.

Nu ska jag förbereda mig inför avfärd och ett mysigt besök hos vännen. Önskar er alla en riktigt mysig Tv-kväll om ni har förmånen att få vara lediga och hemma. Oavsett vad ni gör så önskar jag er en grymt bra torsdagskväll.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “PannkaksTorsdag & Hur tänkte jag nu….

Kommentera