Påsken hos oss…..

Här är det som ni förstår full rulle. Mycket ska packas upp och mitt i en påskhelg också. Då får man ta avbrott för umgänge, god mat och godis också 🙂 Dessutom har vi ju varit sjuka också. En del av barnen är fortfarande hängiga och har feber så vi får väl se hur fösta veckan i nya skolan kommer att bli.
Igår började barnen och Hjärtat med bio. En film i vår alldeles egna biograf i källaren 🙂

Barnen hade krupit upp tillsammans i stolarna och det var en mysig syn. Helt klart nöjda var dom över denna start på påskafton. Barnen fick sedan påskpresenter, ja trots att vi inte tänkt ge dom något så blev det en liten grej var ändå. Påskägg hoppade vi över att köpa som alla tidigare år också eftersom det bara är slöseri med kartong som slängs för att en del av barnen river sönder äggen. Lite får man ju tänka på vart man lägger sina pengar. Barnen fick i alla fall lego och bilar av oss, utan själva påskägget:

Vi fortsatte sedan med att plocka lite och förbereda inför våra vänners ankomst. När dom kom blev det lek, grillning och en fantastiskt god mat avnjöts. Grillad kyckling, tzatziki, bakad potatis med lökröra och en god sallad. Efterrätt blev en lyxig fruktsallad med lättvispad grädde. Mycket gott och trevligt. Tack kära vänner Håkan & Therese för en fantastisk kväll tillsammans.

Idag har vi fortsatt påskhelgen med att åka till Kinnarp. Visa huset och tömma på mer saker. Nu är Hjärtat iväg dit och vi stannade hemma, han skulle visa huset igen och tömma på lite mer saker. Vi tog en stund i soffan nu innan jag ska lägga barnen. Tänkte att jag passar på att göra detta inlägg innan det blir fullt med pyssel igen. När Hjärtat kommer blir det en stund i soffan med chips och dip och bara få lite tid tillsammans.
Imorgon fortsätter vi att försöka få ordning här hemma.
Bjuder här på lite detaljer ifrån köket i vårt nya hem. Jag bytte uppenbarligen de röda stolarna till röd panel 😛 (suck)

Men visst går det att måla den. Vilket jag har tänkt framöver. 🙂 Oavsett så är jag nöjd med min lilla bänk i hörnan. Talltiksställ från Living and Room, Vit besticklåda vunnen på Tradera, Vitt runt fat med glastallrik från Living and Room, Lermugg och hjärtfat i blå ton är gjort av mig själv. Blomman i plast kommer från Hem & Hobby i Hjo och Skylten Moms Hotel kommer från Bergvalls Ljuva Hem.

Nu är det dags att natta småbarnen. Hoppas att ni har en skön Söndag och att ni får en fortsatt fin påsk.
Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

8 reaktion på “Påsken hos oss…..

  1. Åhh vad mysigt .. Bio… Längtar redan till nästa inlägg!

    Härligt att påsken har varitbra. Kram
    Ann-Sofie

  2. Vilken lyx med biosalong hemma! Men det kan ni behöva, måste vara dyrt att gå på bio med nio barn! 😀

    Kram!

Kommentera