Påsklov, Gästbloggare & Glad Påsk.

Påsklov och vi har haft ett slött och lugnt sådant. Ett barn har sovit borta hos vännen och vart på disco. Vi andra har haft hemmadagar med både sol och lek. Vi har också fixat en hel del här hemma så att hemmet får sin plats. Det tar tid att bo in sig och än är jag inte säker på att vi gjort det men nu är jag nöjd. Givetvis kommer det bilder framöver. Måste dock plocka fram min digitalkamera för detta då min mobilkamera är helt sönder som ni säkert kommer ihåg från tidigare inlägg.

Nu är då Påskhelgen kommen med Skärtorsdag idag och vi ska flyga till Blåkulla 😉 Nej jag håller mig hemma och ser sista avsnittet av Familjen Annorlunda ikväll med ishallsbesök 🙂
Men helgen kommer ju att fortsätta i påsktemat, pynta lite ris, plocka fram lite påsksaker som jag varje år av nostalgi plockar fram. Och givetvis ska vi umgås. Familjen samlad och med vänner. Ska bli otroligt mysigt. Grillning satsar vi på istället för påskbord som i vår familj inte riktigt uppskattas alls. Kommer bli en fantastisk helg som avslutas med lite kalas för några av barnen som inte blivit firade.

Önskar er alla en super mysig påskhelg. Var rädda om varandra och ta hand om er. Njut, umgås och glöm inte att visa kärlek till de som betyder något för dig. Man kan aldrig visa för mycket ♡ Glad Påsk från oss ♡

Gästbloggare ikväll också och denna gång är det faktiskt en kvinna jag inte alls har träffat. En kvinna som har många bollar i luften och som är en fantastiskt fin mamma till sin lilla dotter. Läs hennes inlägg ikväll här hos mig.

Nu ska jag göra middag och sedan ta lite tvätt innan det blir kvällen och sista avsnittet med oss 🙂
Var nu rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Påsklov, Gästbloggare & Glad Påsk.

Kommentera