Planerar, Renoverar & Sparkar

Är i full gång med att planera min babyshower. Ja jag vet det är väl tänkt att andra ska överraska med en sådan fest men jag älskar att dra i trådarna själv och vill få allt som jag vill ha det så jag planerar den själv, med hejarop och stöd från mamma 😉

Jag har många inbjudna och som jag gärna ser kommer, men vi får väl se vart det slutar. Ska oavsett bli väldigt mysigt att få göra ett mingel av detta. För här blir det tårta, liten goodiebag och tävlingar för mina fina gäster 🙂 Återkommer om mer kring denna kväll och än avslöjar jag inte vad som ligger i magen.
Tjej eller kille spelar ju ingen roll, önskar mig en frisk bebis 🙂
Vi fortlöper renoveringen och just nu är det många projekt som ska göras färdiga. Huset ska både städas, stylas och göras klart. Liten toalett har snart fått en makeover och lite nytt material ska handlas för att färdigställa. Roligt och när man har ett mål känns allt mycket lättare och roligare.
Bebis i magen sparkar och buffar på mig och det känns så otroligt mysigt. Att känna det liv sov jag bär på gör hela mig lycksalig. En sådan ära att få berikas av ännu en liten människa och att just nu få låta den gro i min mage. Underbart. 
Nu ska jag avsluta detta med både tacksamhet och lycka i hela min kropp och själ. Hoppas att ni haft en fin dag och att ni får en härlig morgondag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

En reaktion på “Planerar, Renoverar & Sparkar

  1. Åh,jaaa vi som tänkt flera ggr men det inte blivit,sååå roligt att det blir av nu när du väntar Lill ♡ -a nr 11 ….
    Ha en alldeles fantastisk dag & var rädd om Er/Kram

Kommentera