Planering, tankar, drömmar och idéer för det nya året…..

Försöker döva min onda hals och min huvudvärk med en varm dusch, varm filt och en kopp med varm dryck. Ja jag känner mig inte kry alls men jag försöker hänga i. Har idag tagit bort julen för det känns som att jag inte alls vill ha det jobbet när vi kommer hem. Ja för även i år händer det saker som en resa. Förra året blev det Grekland men nu går vi all in och startar januari med en resa till Florida 🙂 En vecka blir vi borta och det ska bli super kul. Ja precis som förra gången är det en arbetsresa kombinerat med semester och det är bara jag, Hjärtat och Matheus som åker. Barnen hemma får vara med Farmor och Emil. Och faktiskt är det tack vare dem vi KAN åka så jag är dom evigt tacksam!!!
I övrigt är det både dop för barnens kusin och vårt eget dop för Matheus som är i planering. Jag har handgjort alla inbjudningar så nu är de på väg med posten och det ska bli roligt att få planera färdigt detta. Men mer roliga saker trillar in. Säsongsplats för husvagnen kommande sommar är också klar vilket känns toppen, detta innebär att vi kan utnyttja den maximalt. Att det inte blir många mil hemifrån är också bra, då kan jag och barnen vara i husvagnen under sommarlovet men ändå kunna åka hem för kontroll av hus, post och annat. Det nya året har verkligen börjat bra!

Orlando,Florida

Nu ska jag drömma vidare om årets möjligheter.
Hoppas att ni haft en toppen dag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

11 reaktion på “Planering, tankar, drömmar och idéer för det nya året…..

 1. Hur funkar det hos er?
  Får barnen vara på dagis fast ni är "lediga"? Det är intressant att få veta då vi på vårt dagis inte får lämna om den ena föräldern är ledig?

  • På i stort sett alla flygresor jag gjort (en om år i ca 20 år).. Så har det funnits små bebisar med, så det är nog ingen fara/ Anna !

  • Vilken nödvändig kommentar !!! Not… Varför skulle en flygning vara skadlig för en bebis ? Bittra människa ….

  • Ett fullgånget friskt spädbarn som passerat första levnadsveckan klarar detta bra!

   Vid start och framförallt under landning får många barn ont och lock för öronen. Man kan lindra dessa besvär genom att låta bebis suga och svälja, till exempel suga på bröstet, flaska eller tumme/napp. Finns också speciella näsdroppar avsedda för bebisar som går att köpa på apoteket och som underlättar tryckutjämningen till mellanörat.

   Trevlig resa=)

 2. Mitt barnbarn flög till London då hon var 2 veckor, och det gick hur bra som helst! De var hos läkare och rådgjorde innan, och han kollade att ingen infektion såg ut att vara på väg i öron, näsa, hals. Väl framme tog de det väldigt lugnt och höll i rutinerna, inget flängande eller vistelse i stökiga miljöer. De hälsade på hos pappans släktingar, och den lilla blev behandlad som en prinsessa – så mycket kärlek och varma famnar! Bara de är friska och får sin dos av lugn och trygghet går det hur bra som helst att resa med små barn! Ha en underbar resa 🙂

  Lena i Värmland

Kommentera