Premiär, lekland och god mat

Igår firade vi lite födelsedagar med Mormor och Micke. Theodore har ju fyllt år och Noha fyller år nästa vecka. Vi passade då på att ta premiär på att sitta ute och äta grillat. Vi hade härlig sol och den värmde skönt. Gott med grillad korv och barnen passade på att leka massor ute.

Emanuehl ute i vagnen
Vi njöt av en stund ute och fikade sedan inne, gick husesyn och pratade massor. Sedan var dagen slut. Presenterna var uppskattade och bestod av tv-spel, t-shirts och film med favoriter som Spiderman, Cars och Lego Ninjago 🙂 Tack så hjärtligt Mormor & Micke!
Idag har jag precis som igår varit med i skolan för att vara ett stöd för fröken när det gäller Mhy. Allt går bra i skolan och barnen har kommit in i sina klasser med både arbete och kompisar. Idag har jag passat på att vara med en liten stund i alla barnens klasser. Det är verkligen så roligt att vara på skolan, höra alla barnen och jag vet ännu mer att det är med barn jag vill jobba. Just nu är bara inte rätt tid att satsa på att studera. Men det kommer. Jag vet ju vad jag vill och vilken väg jag ska ta. 🙂 
Efter skolan åkte vi till Stellas lekland hela familjen. Det var riktigt roligt och barnen älskar det verkligen. Massor med lek, rutchbana, cykling, bollhav och annat roligt förgyllde verkligen barnens eftermiddag. Efter mer än tre timmar där blev jag verkligen chockad att ingen av barnen somnade i min bil på vägen hem 😛 nu är vi hemma och ska avnjuta kinamat tillsammans. Sedan blir det en skön fredag kväll i soffan!
Hoppas att ni haft en toppen dag och att er kväll blir lugn och skön, eller i alla fall som ni planerat den.
Var rädda om er & varandra!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE T YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

7 reaktion på “Premiär, lekland och god mat

Kommentera