Projekt, Barnledig & Sista veckan…..

Sista veckan på sommarlovet och jag får lite smått ångest, har ju inte hunnit med en sväng med husvagn vilket både jag och barnen är lite smått besvikna över, men tiden har inte riktigt räckt för det. Får se om vi kanske kan ta en sväng på höstlovet, eller kanske en helg framöver.
Snart börjar skolan och barnen ser verkligen fram emot det vilket är roligt.

Helgen har varit helt barnledig vilket gjort att en del har blivit klart hemma men också en trevlig kräftskiva fick vi uppleva. Riktigt mysigt och många skratt blev det minsann. Barnen hade haft det underbart och fått en riktig semester med bara roliga utflykter, god mat och filmkvällar. Roligt och jag är så tacksam för denna lediga helg.

Projekten fortlöper och nu pågår projekt 4. Men för att visa er lite så kommer här lite bilder.
Projekt 1 var ju min skylt, då jag ”döpte” huset 😉

Jag ritade, sågade ut och målade skylten i trä. Givetvis ska skruvhuvuden också målas över.
Projekt 2 var pojkrum ett. Där det byggdes säng från grunden och kläddes in väggar. Nya lister och nya eluttag. En förvaringshylla mellan säng och vägg. Här kommer lite bilder och helt klart är det inte då stegen saknas på bilderna.

Före bilder kommer i ett eget inlägg. Och även pojkrum två gjorde vi samma sak så här kommer bilder på detta. Men även här saknas stegen på bilderna.

I detta rum ”byggdes” även ett kök 😛 Och barnen är jätte nöjda. Hittade köket på en loppis sida på facebook inkl. diverse leksaker till så barnen fick lite ”nytt” och är glada att de kan laga mat i sitt rum 🙂
Projekt 4 är tjejrum och än så länge har jag bara gett en sneakpeak…..

Snart ska jag ge er mer bilder. Givetvis kommer det före bilder också. Nu ska jag fortsätta med det sistnämnda projektet och planera inte inför projekt 5 som också påbörjas efter detta. Sneakpeak kan komma om inte annat så får ni bilder framöver.
Jag hoppas nu att ni njuter av sista veckan av sommarlovet eller första med skolstart. Ta hand om er och var rädda om varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Projekt, Barnledig & Sista veckan…..

  1. Åh så mysigt det ser ut! Vad duktiga ni är! Har ni högt i tak? Ser ut som det är gott om plats för varje säng!
    Och vilken fin skylt du gjort!
    Verkligen jättekul att se hur ni har det! Kram /Monica

Kommentera