Projekt, Planer & Sommartid

Projektet närmar sig ett slut och snart kan jag ge er lite bilder, men en dag till med lite arbete så ska det nog vara i slutfas. Spännande och jag förstår om ni är nyfikna, det är jag med när jag får se det helt färdiga resultatet 😛 Det är varmt att jobba nu så allt tar något längre tid men samtidigt gör man inget blir ju inget gjort 😉 så det är bara att hänga i.

Försöker planera lite inför en trip över Sverige och hälsa på goda vänner men än är inte dagarna bestämda. Runt Vättern kommer det dock att bli. Och en av resorna har ju redan avklarats i helgen som var.
Leos Lekland i Jönköping tillsammans med goda vänner 🙂 Riktigt roligt och lyckat blev det. Att det dessutom gick ett hemskt åskoväder utanför gjorde ju det hela mer värt då vi inte missade någon strålande sol 🙂

Man kan verkligen säga att det var ett roligt ställe för både stora och små 🙂
Nu har vi verkligen fått vår sommartid, värme, sol och strålande dagar får vi njuta av. Jag älskar sommaren massor och kan säga att det är helt underbart. Njuter och försöker ta till vara på allt sommaren ger. Frukost, lunch, mellanmål och middag ute på altanen, verkligen fantastiskt. Nackdelen blir att försöka somna i den värmen som även kvällstid ligger kvar 😛 Men det går 🙂 Nästa inlägg bjuder på lite bilder från den senaste tiden. Ska försöka få upp lite skolavslutningsbilder också men nu är jag så trött att sängen hägrar. Tack för idag helt enkelt.
Hoppas att ni har fantastiska dagar och att ni tar tillvara på det ni kan. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Projekt, Planer & Sommartid

  1. Va skojsigt med Leos Lekland tror säkert att både barn & vuxna hade riktigt roligt 🙂

    Pst…
    Vilken härlig Filmsnutt i insta på mormors goding Matheus ♡
    /Puss & Kram

Kommentera