Projektet igång igen…

Efter att ha varit mycket bokad och upptagen en tid har nu äntligen lite tid kommit åter för att fortsätta projekten. Nu slutför vi köksrenoveringen och självklart lovar jag att bilder kommer framöver 🙂 Det känns så kul. Idag har vi hjälp av hantverkare som sätter kakel. Snart ska vi nog kunna se ett resultat och att det faktiskt blir färdigt! Känns så fantastiskt roligt och skönt.

Annars går dagarna på och jag planerar lite inför julkalender, julklappar och annat skoj som ska fixas inför december. Jag älskar julmånaden och det här åter ska bli så mysigt.

Vi läser läxor, har möten på skolan och julavslutningar på både kör, torsdagsträff och annat i dagarna. Det är mycket som hopar sig men som jag faktiskt ser fram emot.

Såhär i julklappstid, har ni några bra sidor/butiker ni rekommenderar med bra produkter till barnen? Har ni tips på vad man kan köpa till barnen som man faktiskt upplever har allt i leksaksväg 😛 Lämna gärna era tips i kommentar 🙂

Nu ska vi ta mellanmål. Ni får ha en riktigt härlig dag med lugn och ro, framförallt i själen.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla!

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Projektet igång igen…

 1. Härligt med nystart – ny blogg igen

  man behöver rensa ut och få börja om

  Vore som vanligt trevligt med foton före och efter alla era projekt.
  samt hur ni har det i resten av huset

  Men ta det i er takt, dygnet har bar 24h , familjen, kärleken och kroppen först.

  Vi finns här-

  Atina med fyra

 2. Vi har köpt kikare, lupp, termos och mullekniv till våra barn 5år och 8år, väldigt uppskattat! Egen fågelfröare? På Ekokul.se finns det solcellsdrivna fordon, kul och lärorikt. Det finns också jätteroliga experimentlådor som barn älskar. Pyssel ochbpyssel och pyssel, det får våra barn och detvär väldans uppskattat.

Kommentera