Pytt i panna

Fick rester kvar och sånt har vi blivit bättre på att ta hand om, så även idag. Vi åt grillat kött och egen gjorda klyftpotatis som blev över. Idag gjorde jag pyttipanna av det.

Såhär blir receptet.

Du behöver:

Tärnad potatis

tärnat kött (idag var det fläskytterfilé)

paprika (idag använde jag gul)

Gul lök

Harekotsverts (frysta men egenodlade av vår granne)

Gör såhär:

Stek löken glansig, tillsätt paprika, harekotsverts och stek en minut. Häll på potatis och kött och värm på. Använder du dig inte av rester steker du efter löken, kött och potatis för att sedan tillsätta grönsaker. Krydda enligt önskemål. Vi använde gräslök, peppar, salt och färdigkryddat kött. Servera med mer grönsaker eller rivna morötter. Lite det man har hemma liksom.

Mer från oss kan ni läsa imorgon.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

 

 

2 reaktion på “Pytt i panna

  1. Så gott förutom löken då hihi (tål ju inte det )
    /Kram & Tack för receptet ❤️…

    Pst…
    Vill gärna framöver ha Receptet på Ch´s Apelsinsås,gärna mé läskande bild 😉

Kommentera