September första Höstmånaden……

Eller sensommar…ja visst kan vi fortfarande njuta av härlig sol men det känns ju i luften att det inte är så varmt. Att hösten snart är här det märks. Men jag ser med glädje tillbaka på den tid vi fick sommar. Vi har ju njutit massor och tagit vara på vår ledighet. Vi har badat och varit vid havet. Och även om vi renoverat klart huset så har vi fått en underbar sommar.
Nu blickar vi framåt till vår kommande Prinsessa och sedan en försäljning av huset och kommande flytt. Än vet vi ju inget eftersom vi inte har någon köpare än. Men allt löser sig i sinom tid. Nu känns det som att vi tar bebis först 🙂

Helgen har varit en slapp tid vi har tagit vara på familjetiden och bara myst, vilat och njutit alla tillsammans. Så skönt var längesen vi var alla hemma.

Veckan som kommer är vi tillbaka i rutiner. Skola, läxor och annat. Hoppas att det blir en bra vecka med lite solglimtar.
Hoppas att ni haft en fin helg och missa inte min TÄVLING! Var nu rädda om varandra och ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

13 reaktion på “September första Höstmånaden……

  1. Hej jag brukar läsa din blogg men aldrig skriva… Men nu tänkte jag önska er fina familj lycka till med bebisen som ska komma och all kärlek och mys som det innebär! Vi har bf den 24/9 och det är vårt fjärde barn och första prins!
    All lycka till er framöver!

Kommentera