Shoppingtur, Semestersug & Helgen

Idag skiner solen på den fallna snön. Fåglarna kvittrar en fin vårsång utanför fönstret ändå. Det är inte så jätte varmt på graderna men solens strålar värmer faktiskt. En helt underbar vintervårdag ja en sådan där dag som är mittemellan, precis om att vädret inte bestämt sig riktigt. Men ett bakslag och vi är närmare våren på riktigt. Underbart!

Igår var Hjärtat ledig och vi passade på att göra en shoppingtur till Jönköping. Lite tid för oss och present inköp. Vi hittade vår soffa på Mio som nu ska beställas men i Skövde istället eftersom det är närmre för oss. Men vi träffade en super duktig och trevlig säljare inne på Mio som var imponerad av vårt antal av barn och att jag såg fräsch ut. Det tackar jag för, är inte alls bortskämd med komplimanger på det viset. Hon sa också att hon var lite avis för åh så underbart att ha så många barn. Damen ifråga var äldre och berättade att hon precis kvittat ut en ny husbil så hon  levde nog det där goa livet med utflugna barn (om hon hade några) och åkte runt från plats till plats. Ja lite sådär som jag tänker mig att jag kanske kommer att leva när jag är äldre. Nåväl vi fann vår soffa i alla fall och 6 veckors väntetid var det…men den som väntar på något gott….
Kan rekommendera om ni är i soffbytartagen att Mio just nu kör en kampanj där man får 1500:- för sin gamla soffa om man beställer en ny för minst 10500:- (tror jag det var) inte dåligt att få 1500:- för sin gamla soffa 😛 ja om man har en gammal soffa förstås. Kampanjen gäller bara fram till 18 mars. Det var bara ett litet tips från mig.
Vi shoppade presenter till födelsedags barn som vi i helgen ska fira. Kompisars barn. Tror att det blev bra saker till dom faktiskt. Vi var också inne på IKEA dr vi tog oss en god fika. Gick runt och kika men hittade inget som vi just nu skulle köpa med oss mer än de saker Farmor skickat bud med oss om till henne. Roligt var det i alla fall att få inspiration och ideér till nya huset. Nu har jag bara en inköpslista att skriva eftersom lite förvaring och annat måste fixas till barnen. Ska också kika runt om just de vi tittat på finns på bocket eftersom jag gärna köper begagnat om det går.
Vi fortsatte vår dag med att äta på restaurang i Falköping. Neuvo har otroligt god mat och fin service.

Förätt Tzatziki med bröd
Varmrätt fläskfilé på planka

 Det är Hjärtat som fotograferat med sin mobil och eftersom restaurangen har lampor (spotar) som stör lite blev dom inte de bästa. Men mycket gott var det! Och ni får ha överseende med bilderna 😉

Vi avslutade sedan med att åka för att kika till vår husvagn som står inställd under tak och lite skyddat från snö, vind och vatten. Semestersuget börjar ju komma nu när vårsolen kikat fram och vi hade heller inte varit förbi och kollat till den på hela vintern. Den stod kvar och inga skador eller annat.

Bilden är dålig då det var mörkt ute och inträngd under tak blir det inte bästa förutsättningarna.
Nu längtar vi till vi får ta hem den och åka en tur över en helg. Det får bli framåt maj eller så.
I helgen ska barnen på disco i nya skolan, dom har blivit inbjudna av nya kompisar och är överlyckliga att få åka. Tjejerna ska dessutom få sova över hos sina nya kompisar. Pojkarna får åka med oss hem när discot är slut. Lördagen bjuder sedan på fix här hemma, hämta tjejerna men också ett kalas för en liten fin kille som fyllt år. En av våra kompisars söner. Söndagen blir ytterligare kalas för kompisars dotter men också för Theodore som fyller år. Mycket kalasande blir det men det är roligt! Det är ju inte varje helg det ser ut så. Jag ska sedan jobba på Söndagen så helgen kommer springa på fort. 
Ja så ser det ut… idag då? Ja kanske skulle jag ladda upp inför helgens aktiviteter men får nog också ta hand om lite tvätt och vardagligt arbete (såklart) sedan får vi se om jag kanske kan få ett fikabesök vem vet 🙂 Hjärtat jobbar sent idag så här blir det kvällsbestyr med barnen och en stund för mig själv innan han kommer hem. 
Nej nu får det bli lite lunch…idag har jag idétorka så vad det ska bli vet jag inte än. 
Önskar er alla en toppen dag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Shoppingtur, Semestersug & Helgen

  1. Härligt med Shopping & så underbart att höra att hon var imponerad av ert antal barn och att du ser fräsch ut,Anna fast….Jag håller ju mé 🙂

    Ja,detta erbjudande av soffa har jag hört hm…kanske vore nå't för oss hihi
    Men såå gootit ni åt & härligt att Husvagnen var i det skick som den ska!

    Mmm…Nu är det ju några födelsedagar hihi så mysigt/Önskar er alla en underbar vintervårdag Kram

  2. Verkar vara en väldigt engarerad by ni ska flytta till. Inbjudna till grannar och skola innan ni flyttat dit. Vad roligt.
    Kramar till er alla; från Brittinger

Kommentera