Simskola, lekkompisar & Andra hand……

Simskolan fortsätter och barnen åker bussen varje dag för att komma till utomhusbadet som de får bada på. Tempererad pool är det och dom är lika glada varje dag dom kommer hem och berättar vad de klarat av att göra 🙂 Så mysigt att de trivs och att trots ösregn är dom taggade att springa till bussen för att åka. Ja för just idag har vi mysigt ösregn, vilket gör att vi är inne och har det gött innan vi ska åka till Annika så barnen får leka och vi vuxna snacka lite över en kopp kaffe/te. Ska bli roligt. Att få leka lite med kompisar är roligt och det märks på barnen att de vill åka, helst nu. ”Jag ska leka med Rasmus” osv är ord som upprepas många gånger här just nu. Men först får vi vänta på simskolebarnen som precis åkte.

Funderar lite kring semestern också, försöker lägga upp en planering. Eftersom jag fått en dags jobb måste jag kika lite på när vi kan åka och hur vi kan vara borta. Vi kollar också över smidiga utemöbler att packa med i husvagnen och faktiskt hittade vi stolar igår på annons. Perfekt att handla i andra hand, billigt och blir inte alls slöseri med nyköp hela tiden. Nu ska vi bara finna ett bord som går att plocka av benen på som är tillräckligt stort för att det ska vara värt det. En förtältsmatta måste jag leta också så kanske en sväng på blocket skulle vara ett alternativ.

Nu ska jag ta tag i lite disk och tvätt innan vi kommer iväg till lekkompisarna 🙂 Jag önskar er alla en riktigt mysig dag! Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Simskola, lekkompisar & Andra hand……

  1. Vilka barn går i simskolan ? Lite nyfiken bara varför tror du att din ;vän Jenny skickar grejer till er vill hon ha uppmärksamhet

    • Fem barn går simskola. Nathalie, Mhy, Theodore, Noha och Timothy.
      Jag vet inte varför hon skickar men antar att hon bara vill vara snäll. Tror inte alls det handlar om uppmärksamhet.

      Kram Kram

Kommentera