Simskola, städning & hämtning av vagnen = Effektiv dag.

Idag har vi haft mestadels fint väder, fick dock pinas av en regnskur mitt på dagen men Hjärtat sa att vi skulle skylla på honom för han har beställt dåligt väder för att kunna vara inne och röja med gott samvete 😉 haha.

Jag var med barnen på simskolan idag och fick se hur duktiga barnen är, även om Timothy och Noha inte är så tuffa så visade dom mig att dom förstår hur man ska göra och höll sig i vattnet mer än vad det gjort innan. Lite fega men det tog sig bra. Både Nathalie, Mhy och Theodore har tagit märken och är super duktiga. Mhy tycker för första gången om att simma, att det är skönt! Verkligen roligt att höra av en tjej som verkligen varit rädd för vatten. Nathalie hade lite otur dock och fick avbryta simningen, är ju så när man är tjej (tyvärr). Imorgon är det avslutning och jag ska följa med dom igen 🙂

Medan vi var på simning hade pappa och de små pojkarna varit och hämtat husvagnen. Nu ska det förberedas för avfärd framåt helgen. Mycket ska ses över och lite packning behövs ju såklart. Gissa om det är överlyckliga barn här hemma nu.

Även städning av huset har klarats av idag. Roligare att lämna ett hem som ser fint ut och absolut mycket skönare att komma hem då också 🙂 Så här har det skurats, putsats och dammats. Duktiga barn har också hjälpt till, ja hela familjen var engagerad. En riktigt effektiv dag detta 🙂

Dessutom har lilla Emanuehl blivit klippt för första gången.

Nytrimmad helt, skitig men glad 🙂 Och bara sååå söt

Nu går hästarna till barnens glädje precis bakom vårt hus. Barnen tycker om att titta på dom och det känns verkligen att vi bor på landet. Vi trivs verkligen super bra allihopa i vårt hus och det känns så skönt.

Utsikten från vårt köksfönster 
Kvällen fick avslutas med dusch och bad för barnen, nu nattas de av Hjärtat och huset har lagts i ett lugn. Jag ska ställa ordning på ytterligare lite saker, fixa tvätten och sedan ta en stund i soffan. 
Hoppas att ni alla haft en underbar dag med mycket sol och värme. Var rädda om er och varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

5 reaktion på “Simskola, städning & hämtning av vagnen = Effektiv dag.

Kommentera