Skaraborgs Truckshow och ”läger” i vår källare.

Igår åkte vi iväg med 9 av barnen och en kompis till ett av barnen. Destinationen blev Laholms gamla flygplats där det var utställning av lastbilar, bilar och minibussar. En riktigt härlig kväll fick vi med sol och massor att titta på. Pojkar var helt saliga med motorljud och blinkande lampor.

Givetvis enligt Emanuehl 5 år var Optimus Prime på besök:

Såklart av en transformers älskande kille. Så här la han sin röst 😁 Men många fina lastbilar fick vi se.

Röd

Svart

Rosa

Grön

Ja alla tänkbara färger. Blev det. Och inte bara lastbilar.

Gammalt

Sportigt på parkeringen.

Bilar och minibuss.

Det blev helt klart en lyckad kväll. Nöjda barn och nöjda föräldrar.

Här hemma har vi diabetes ”läger” i källaren. Mhy har tre vänner här på film, pizza och popcornmys. Alla sover över och de har så roligt tillsammans. Tur att vi bor på våra 500 kvadrat så ingen stör sig av varandra. Dessutom fick de små vara med en stund idag. Emanuehl fick till och med sitta i tjejens knä. Myst ner sig med täcken och madrasser på hela golvet. Sötisar. Så härligt att få se Mhy så glad.

Nu lägger vi de små barnen. Mhy och vänner ser film och jag passar på att skriva här. Skönt att få denna lilla stund. Jag skriver via mobilen och är jag nöjd med det så kommer jag fortsätta så, vilket gör att jag lättare kan uppdatera er. Bra va?!  Nu hoppas jag att ni haft en härlig lördag och att ni får en fin kväll. Kanske likt denna igår:

Var rädda om varann och ta hand om er.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

5 reaktion på “Skaraborgs Truckshow och ”läger” i vår källare.

 1. Så många fina ”åk” & klart dé var Optimus haha goe Emanuehl 😊 ….
  Kan gissa att den rosa blev din favorit?! Så mysigt!

  Skoj för Mhy att ha Diabetes”läger” hemma – Kanon!
  😘 /Kram på Er alla

 2. Här har du en ny följare! Både här och på Instagram 🙂
  Ni ser ut att haft en mysig och häftig kväll med alla dessa ”vrål-åk”

  Trevlig söndag

  Kram Mi

 3. Så roligt för Mhy att ha kompisar hos sig som sover över och har roligt tillsammans. Jag känner så väl igen det med ”diabetesläger”. Att äta pizza och popcorn och dricka Light eller zero läsk. Vi har själva 2 diabetes barn i familjen, så jag vet exakt vad du menar.

 4. Hej hej har inte läst din blogg på en stund Blev lite nyfiken när o hur märkte ni att hon hade diabetes Har själv en 15 åring med nydebuterad diabetes kramar till er ❤❤❤❤

  • Hej. Vi märkte på Mhy att hon var slö, trött, drack mycket och kissade mycket. Hon var 3 år. Då vi har blodsockermätare tog vi ett prov som visade på högt. Ringde och blev direkt rådda att åka till akuten. Sagt och gjort. Inlagda 2 1/2 vecka. Nu har hon haft det i 11 år och har haft pump i 8 år. Har du frågor eller funderingar är du alltid välkommen att kontakta mig. trollmams@gmail.com
   Hoppas att allt fungerar för er ❤

   /TrollMorsan

Kommentera