Skolstart och tiden går fort….

Skolan har börjat och snabbt har vi infallit i rutinerna som kommer med den. Tidiga kvällar och mycket trötta barn. Morgonpigga och klara långt innan bussen avgår. Denna veckan är jag med på skolan för att se hur justeringarna behöver göras med Mhy och hennes diabetes. Det är otroligt roligt att vara med på skolan, med alla barn där. Jag trivs med detta och kommer absolut att en dag jobba på dagis/skola. Ja okej förskola heter det ju… för mig kommer det alltid heta dagis men ska man vara med i utvecklingen är det ju förskola det heter. Allt flyter i alla fall på bra i skolan och det känns skönt. Timothy som börjat förskoleklass har också installerat sig bra och fått kompisar att leka med. Kul!

Men tiden går fort… denna veckan är ju redan halvägs gången och snart stundar det helg igen. Då ska jag ju åka på mammabloggkryssning. Hjärtat ska hitta på något med barnen, något som är hemligt både för dom och mig än så länge… lite spännande och barnen längtar.
Har shoppat mig lite nya kläder, skor och väskor också. Kan bjuda på lite bilder framöver när jag fått hjälp att fotografera på ett vettigt sätt. Nu fattas bara lite inspiration för håret… jag behöver ha något för att få det att se lite tufft och snyggt ut….
Passade också på att handla till tjejerna och dom är ivriga att pröva sina kläder nu så kanske får jag bjuda på lite bilder från deras super fina kläder också 🙂 Men dags att hjälpa dom med vad som var till vem 😛

Hoppas att ni alla haft en bra start på denna veckan och att ni njuter av onsdagen.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Skolstart och tiden går fort….

  1. Tänk så stora de blir barnen…
    Så skojsigt med nya kläder mm klart vi vill se lite Outfits sen 🙂

    Låter härligt med mammakryssning & lite hemligt för barnen hihi spännande – förstår att de längtar/Kram på Er alla!

Kommentera