Skridskor, korvgrillning, badhuset…med gott avslut

Idag har vi gjort allt på en och samma dag…men ack så roligt vi haft! Föräldraföreningen hade anordnat sportlovs aktivitet. Idag var det skridskor med grillning och sumo brottning eller hinderbana inne i Kinnarpshallen. Vi är med i föreningen och Hjärtat hjälpte till med aktiviteten inne. Barnen var mycket glada över att få åka skridskor, sumo brottas och grilla. Bjuder här på lite collage:

Skridskor & grillning. 
Sumo brottning, hinderbana och annat skoj.
Vi fortsatte sedan till badhuset där vi mötte upp Therese med barn. Vi hade också med oss både Pappan, Robert och Håkan & Alexsandra. Här badades det för fulla muggar och en fruktstund blev pricken över iet. Nöjda barn och vuxna 🙂 Bjuder här på ett collage från detta:
Vi avslutade denna dagen med kinamat, ett riktigt gott avslut och barnen har lagts sig. Allihopa i ett rum. Ja dom ville mysa ihop sig och givetvis får dom göra det 🙂 
Verkligen en toppen dag detta och nejdå man måste ju inte göra allt på en och samma dag, men idag blev det verkligen dubbelbokat men gick också att lösa. Nu är vi trötta och soffan kallar en stund innan det är dags att sova. Imorgon ska vi bara ha en pysseldag hemma, vi får se lite vad vi väljer att göra. Om det blir papperspyssel eller bakning. Kanske kan vi få gjort båda delar 🙂 
Innan jag avslutar detta inlägg vill jag verkligen tacka mina underbara vänner för denna dag! Ni är verkligen guld och dagen blev så lyckad! Tack för att ni var med idag.
Hoppas att ni alla haft en toppen Tisdag. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Skridskor, korvgrillning, badhuset…med gott avslut

Kommentera