Slut, Stundande helg & Super trevligt besök….

Nu har julen tagit slut och trots att den inte blev som jag hade önskat är jag nöjd och jag vet verkligen vilka i mitt liv kring mig som ärligt tycker om oss och det betyder mest just nu. Fina klappar har vi fått och givetvis barnen också. Dom är super nöjda och vi tackar så jätte mycket för klappar, god mat och umgänge till alla er som vi träffade.

Nu lider året mot sitt slut också och givetvis kommer jag göra en tillbaka blick här i bloggen, precis som förra året. Mycket har ju hänt även detta år 🙂
Nyårshelgen firar vi tillsammans med underbara vänner och just nu funderas menyn ut… vad tänker ni äta? Hur firar ni in det nya året?

Idag har vi haft besök av vänner från förr. Det var ca 11-12 år sedan vi sågs sist då Nathalie var liten… nu idag sågs vi med familjerna och det blev verkligen en lyckad dag där barnen fann varann och blev riktiga kompisar. Lite tacomys, prat och umgänge. Verkligen stort tack för idag Therese med familj.

Det var länge sen vi sågs. Liten Nathalie hade verkligen blivit stor tjej 🙂 Till nästa gång vi ses ska det absolut inte ta 11-12 år 🙂

Nu blir det filmmys med hjärtat, godsaker och sedan sova för att ta tag i hemmet imorgon. Hoppas ni alla haft en underbar fredag. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Slut, Stundande helg & Super trevligt besök….

Kommentera