Sluta blogga?

ÅNEJ det tänker jag inte göra. Just nu har jag varit frånvarande här ett tag och det beror fortfarande på att vi inget internet har 🙁 det blev inkopplat i veckan men fungerar inte så vi väntar en tekniker denna veckan som kommer. Vi har också stökat runt här hemma, lagat bilen och sålt gamla huset.

JAA vi skrev papper i fredags så nu har vi massor att göra. Inte nog med att man har att pyssla med i det nya huset. Nu ska vi tömma det gamla eftersom tillträde redan blir 2 Maj. Det känns underbart! Även om vi får en hel del att göra 😛
Annars har vi denna helgen njutit av fint väder, värme och sol. Grillat och både fikat och ätit ute i trädgården. Märks verkligen att vädret gör alla pigga och glada och mycket lek ute gör dagarna snabba och sängen känns extra skön på kvällen.

Glada barn ute i solen. 
Nu ska jag försöka planera den kommande veckan med Hjärtat. Sedan kommer jag också somna fort. Har inte känt mig på topp de senaste dagarna men det vänder snart. Hoppas att ni njutit av en helg full av sol.
Var rädda om er och varandra. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

6 reaktion på “Sluta blogga?

 1. Grattis. Va skönt att inte ha det hängandes över sig. Allt har sin tid. Tat lugnt och njut med familjen. Hoppas nätet funkar snart. Allt blir så mycket enklare då. Kram till hela familjen.//malin

 2. Grattis till att ni sålt huset.
  Ja det är mycket att flytta från ett helt hus, massor av saker, både ute och inne.
  Ha en fortsatt skön vecka med fint väder hoppas vi.
  kramar från Brittinger

 3. Grattis! Måste kännas otroligt skönt att få sålt det gamla huset… Nu kan ni lägga all tid på ert nya hus… Vet att det är mycket att göra i samband med flytt innan man får det som man vill… Men önskar Er lycka till!
  Härligt att barnen funnit sig tillrätta så fort i sina nya klasser! Är ert nya boende långt ifrån ert gamla?
  Kram från Monica

Kommentera