Sol, Norrland och Höst……

Solen gick upp, jag skickade barn till skolan och vi tog sedan en lugn start på denna dag.

Dagens soluppgång

Nu är det bokat! Vi åker till Norrland och allt är fixat för resan. Nu är det bara att räkna ner dagar 🙂 Underbart! Norrland here I come 🙂

Igår hade jag min kära syster på fika besök. Var super roligt och nästa gång är det min tur att komma till henne. 🙂 Tack för ditt besök syster!
Tvättmaskinen strulade också igår så barnens kusin fick komma och hjälpa mig lite, tur att jag har honom. Verkligen guld när Hjärtat är iväg långt hemifrån. Så vi fick ordning på tvättmaskinen och idag har jag tvättat ikapp berget. Så skönt när tvättkorgen är tom!

Idag då, ja idag har jag inte haft några besök men jag har hämtat paket, plockat upp pojkar som följde med en kompis hem, läst läxor och givetvis tvättat. Har också passat på att fixa diverse papper och annat städ projekt som blir. En sådan där tråkig vanlig tisdag alltså 🙂 Men även de dagarna kommer ju.

Imorgon kommer Hjärtat hem igen och det känns skönt, barnen har utflykt och själv ska jag ta en städrunda på bottenvåningen vilken jag inte orkade ta idag.

Hösten har tagit över med sina otroliga färger och jag kan inte annat än le åt det. Så otroliga dagar det blivit. Fortfarande ganska varmt, sol och med otroliga färgskiftningar i naturen. Jag älskar det verkligen.

Höstfärger från grannens träd
Nu ska jag lägga mig, det är en dag imorgon också. Men innan jag avslutar bjuder jag på kvällens sol också.
Hoppas att ni haft en toppen dag och att ni får sova gott i natt. Var rädda om er och varandra. Take care.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

2 reaktion på “Sol, Norrland och Höst……

Kommentera