Som fritids fast hemma…

I veckan har vi gjort så mycket kul, mest pyssel, lek och mys. Men också sysslor som är mindre roliga som tvätt och städ såklart. Att ha barnen hemma istället för på förskola och fritids är verkligen en vinst om man kan. Jag är så nöjd och så tacksam att vi valt detta. Och det skriver jag inte för att ni som har förskola och fritids ska få dåligt samvete eller att ni gör fel. Jag är bara så nöjd att det både fungerar och att jag älskar att vara hemma.

Pärlplattor på g.

Är vädret super kasst kan vi välja att vara inne och pyssla, medans en annan dag är strålande och vi kan grilla korv i skogen intill oss. Eller så ligger vi bara på golvet och leker, kramas eller ser film. Ofta har vi med läroplan också, ja lite matte i legobitarna, färger i pärlorna och deciliter i bakningen. Men också hur man är en bra vän, att alla får vara med och att vi alla är olika men absolut lika mycket värda. Vi hjälps åt, tar hand om varann och hjälper varandra. Ja det gör nog alla familjer. Det jag vill säga med detta är att vi har det lite som på förskolan/fritids där jag får vara en av pedagogerna 😀

Det är så oerhört kul med barn och en dag kommer jag jobba på förskola, en dröm jag alltid haft sen jag blev tonåring. Som litet  barn däremot skulle jag bli affärskvinna 😉 haha.

<3 Syskonkärlek <3

Theodore och Evangelinah pussas på golvet

Mer bilder från pyssel, utelek och annat kommer i ett eget inlägg. Nu en dusch för att sen sova. Helgen innebär extra barn och leklandet. Var rädda om er nu.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Som fritids fast hemma…

Kommentera