Sommarlov med härliga dagar

Här fortskrider sommarlovet med riktigt lata och härliga dagar. Vi umgås, myser och njuter verkligen av att få vara tillsammans. Men det händer ju ständigt något i vår lite galna familj, ja då menar jag inte att vi är galna på något negativt sätt utan snarare på ett spontant vis. Vi älskar att ta tillfällen som ges och hoppar gärna spontant in i bilen och köper oss något, gör en utflykt eller rent av något annat. Förra veckan gjorde vi en tripp med några av barnen, vi skulle kika på en husvagn som blev en stor besvikelse men som ändå blev en mysig tripp med fika och fint väder.

Vi gjorde sedan ett kik på blocket eftersom en husvagn saknas stort och fann en. Sagt och gjort åkte vi och kollade och fick den med hem 🙂 gissa om det var glada barn när bilen rullade in framför huset. Nu planerar vi för städ och tvätt av den och antagligen kommer vi iväg en sväng men det hänger på bil. Vi letar för att byta bil men såhär i semestertiden är det svårt, de som vi fastnat för är ju borta på semester. Men vi har ingen panik vi är alla hemma just nu och har absolut ingen brådska.

Lycka att se i backspegeln, något som rullar med hem <3

Nu ska jag ta en kväll med mannen i mitt liv och vem vet kanske vi finner ännu mer spontana utflykter och spännande upptåg som vi alltid gjort. Först en dusch sen får det nog allt bli kramar och soffhäng.

Hoppas att ni har det riktigt fint där ute och njuter av era stunder. Ta hand om er och varandra.

Varma Kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

4 reaktion på “Sommarlov med härliga dagar

  1. Hejsan!
    Här kommer tre frågor. Skulle vara kul om du ville svara på dem 🙂
    1. När träffades du och Christian?
    2. När flyttade ni ihop?
    3. När gifte ni er?

  2. Hej! Såg nya presentationer och bilder på barnen i eran kategori ”trollungar”. Ville bara säga att ni/du beskriver barnen jättefint och bilderna på barnen är superfina!

Kommentera