Sommar….sommar och sol….

Ja trots regn de senaste dagarna så njuter vi av sommar. Hinner inte med bloggen riktigt men känner att det för inget. Kommer att uppdatera er när andan faller på eller när det finns lite tid för knappande på datorn. Just nu är realtiden viktig för oss alla.

Jag hopas dock att ni har en fin sommartid och när jag ändå skriver ska jag summera lite av det som pågått.

Sommarskola är avklarad för ett av barnen och födelsedagar som ni sett har vi också njutit av. Vi har berikats med vänskapstid och umgåtts, skrattat och ätit god mat. Vi har planerat för vår husvagnstripp och ja vi har nu en husvagn. Ingen stor och inget lyxigt men det duger för att senare byta upp sig 🙂

Hjärtat arbetar och vi försöker att göra lite små utflykter som förgyller vår vardag. I veckan var vi hos bästa Annika med barn. Barnen lekte och trots att det var 16 barn och två vuxna tycker jag inte alls att varken ljud eller kaos var direkt utbrett. Vi hade trevligt och barnen var glada att få fika och leka. Ja jag är nöjd jag med som fick lite mammasnack 🙂

Senare i veckan fick vi besök här som stannade i tre dagar och då blev det god mat, samtal och skratt och givetvis barnlek. Också super mysigt. Jag behöver verkligen energin umgänget ger.

Får heller inte glömma mitt sena kvällsbesök i veckan av bästa killarna ever, R och F. Helt underbart att få besök av dem, prata med dem, skratta och känna att man blir förstådd. Helt underbart och jag längtar verkligen till vi kan ses igen!

Nu ska jag ta min tacksamhet, ta en stunds egen tid med lilla Evagnelinah då de andra sover och sedan en chokladbit med Hjärtat.

Hoppas att ni njuter riktigt ordentligt av tiden. Carpe Diem.

Var rädda om er och varandra.

Kärlek till er alla.
Kram
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Sommar….sommar och sol….

Kommentera