Söndagmiddag…..

Helgen försvann fort. Vi har för att komma i rätt takt med helgerna haft stödbarnen även denna helg. Vi har även denna helg myst, varit ute och haft det riktigt kul. Är så oerhört roligt att få vara behövd på detta sätt och dessutom är barnen så goa. Våra barn tycker också att det funkar bra och säger att de är som familjemedlemmar. Så mysigt att det kan finnas så mycket kärlek och värme i allihop.

Idag har vi fått riktigt söndagmiddag med mat lagad av Hjärtat. Köttgryta och potatis med ättiksgurka som jag gjorde och så lite gelé. Riktigt smarrigt.

Riktigt god mat.
Nu väntar vi på barnvakten som ska ha de små medan vi åker till sjukhuset imorgon för rutinultraljud. Ska bli så mysigt att få se liten där inne och få ett riktdatum att gå på. Jag kommer snart att skriva mer om graviditet och känslor kring detta men just nu har jag inte haft den ron riktigt att sitta och skriva, men håll ut det kommer.
Nu känner jag mig trött efter detta veckoslut och ska samla ny kraft inför denna vecka som kommer. Hoppas att ni alla haft en toppen helg och att ni får en bra start på kommande vecka imorgon.

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.

Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Söndagmiddag…..

Kommentera