Söndagspromenad och valet…..

Jag är inte jätte engagerad och insatt i detta politiska som just nu pågår, jag vill heller inte skriva så mycket om det men idag har jag i alla fall gjort min skyldighet och plikt med stolthet. Jag har röstat. Jag hoppas att även du har gjort det! För har man inte röstat kan man sedan inte gnälla om resultatet. Nåja tror många av oss är trötta på all denna valpropaganda så jag släpper den för stunden.

Idag har vi varit ute på en söndagspromenad. Solens strålar värmde så härligt och att få gå på landet var helt underbart. Barnen var nöjda och även vi vuxna.

Lite bilder från vår promenad.
Vi fann ett ödehus med äppelträd eller äppelkartar som Elijhan säger haha…. barnen fick varsina och oh så goda de var tydligen.
Emanuehl älskar äpplen och går alltid med ett i handen så numer är han äppelmannen 😉
På vägen vi gick utmed fick vi en underbar vy neröver Vättern. Och vi uppskattade verkligen både vädret och naturen i området. Riktigt skönt med en Söndagspromenad. 
Kvällen bjöd på besök av vänner och god mat, lek och bus. Riktigt trevligt. Barnen var lätta att lägga och nu är det bara tjejer som är vakna då Nathalie är jätte intresserad av politiken och valvakan. Vem hon har fått intresset ifrån vet jag inte men jag är riktigt stolt över henne att hon engagerar sig och sätter sig in i det. Nu släpper jag för ikväll och tar en varm kopp choklad, avvaktar resultatet och lägger mig. 
Hoppas att ni haft en riktigt fin dag & helg. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er!
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

10 reaktion på “Söndagspromenad och valet…..

    • Jag skrev inte att jag var ointresserad bara inte så engagerad och insatt. Självklart vet jag en del och vad det handlar om men inte så att jag är jätte insatt och engagerad så jag är aktiv. Men självklart följer man artiklar och annat.

      Kram Kram

Kommentera