Söndagsutflykt och fullspäckad vecka….

Har helt enkelt inte haft tid att blogga men nu så ska ni få läsa lite om vår Söndagsutflykt. Vi tog en heldag borta tillsammans hela familjen och det var en riktigt mysig dag. Vi åkte en bit och satt i gräset för att äta lite lunch och fika. Vi kikade på någon som vi drömmer om allihop, nämligen en husvagn. Och åh så nöjda barnen var med att få titta, krypa upp i husvagnssoffa och drömma sig bort. Ja även jag som är en campingfantast var nöjd. Om det blir en husvagn just denna sommar får vi se.
Här kommer härliga bilder från denna utflykt.

Vi hade en riktigt mysig utflykt och på vägen hem stoppade vi hos vännerna där det bjöds på fika då de hade kalas för sin fina son. Här blev vi kvar till kvällen och åt även pizza innan det var dags för hemfärd. Tusen tack Anneli med familj för att vi fick komma och bara bombardera ert kalas. Tack för gott fika och mat. Är så otroligt roligt att ha funnit er som vänner. Enligt oss är lär det bli många umgängen framöver 🙂

På vägen hem blev det ett stop i lantlig luft. Barnen fick springa, spela fotboll och bara vara. Vi andades härlig luft och längtan efter att få bo på landet blev ännu starkare. Men vad som händer i framtid vet ju ingen.

Nu ska jag fortsätta planera och ta hand om  min fullspäckade vecka. Idag är bilen inlämnad och här hemma blir det städ och plockande för att kunna fortsätta renoveringen. I helgen går Hjärtat på ledigt vilket känns så underbart! Nu ska vi få behövlig familjetid och små utflykter.
Hoppas att ni har en härlig vecka. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.

LOVE TO YOU ALL!!
 photo k05w6v_zpsipx3irmh.png

3 reaktion på “Söndagsutflykt och fullspäckad vecka….

  1. Hoppas det blir husvagn för er igen, är ju så underbart! Ni är alltid välkomna hit allihop så ni bombarderade absolut inte oss. Hoppas på många fler såna spontana besök! Kram

Kommentera