Sovrummet, Lov & USA Resa….

Helgen har även denna gång gått fort men nu är det en veckas lov kommande vecka och vi ska ta dagarna som de kommer. Även om det också innebär läkartider, tandis och lite annat. Men jag har planerat lite skridskoåkning om inte vädret blir mildare och sedan är det lite sova över hos kompisar planer 🙂

Denna helg har vi också varit på fest för vår bästa vän Emil som fyllt år. Men mycket av tiden har vi lagt på sovrummet. Där vi nu faktiskt gjort klart så långt att det ”bara” är golvet kvar. Vi har tvättat tak och väggar, målat väggar & tak, stängt igen dörröppningen och öppnat ett nytt dörrhål i annan vägg av sten så hela hemmet blev dammigt 😛 städat detta och fortsatt med att tapetsera och nu är det då spärra golvet och lägga in golv som är kvar att göra. Bjuder er på bilder för att ni ska få se lite grann. Rummet vi gjort om till sovrum var förut ett hobbyrum/förråd.

Här är väggen med befintlig dörr so vi stängde på grund av att man gick igenom sovrummet där.
Förrådet/Hobbyrummet med frysbox förvandlas nu till sovrum. Frysboxen placerades i garaget.
Nu har vi golvet kvar att fixa sen får jag gå loss på inredningen vilket ska bli såå kul! Här ska det inhandlas lite nytt men också gammalt men återbrukat 🙂 Givetvis kommer det mer bilder framöver.
I mars skulle vi åkt till USA men denna resa har vi fått prioritera om. Vi har nu istället en annan resa på gång hela familjen. Vart och vad det handlar om kommer mer om sen 🙂 just nu planeras det,  görs research och funderas massor 🙂 Men det kommer att bli en härlig resa om allt bara faller på plats 🙂
Nu är det sent idag igen och jag måste göra lite mer pappersarbete så nu får jag ta tag i det också för att sedan kunna lägga mig. Hoppas att ni alla haft en fin helg. Var rädda om er och varandra. Ta hand om er. 
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er alla.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

9 reaktion på “Sovrummet, Lov & USA Resa….

Kommentera