Sportlov på ingång……

Nu är det Fredag imorgon och barnen ska på disco. Det ser dom ju fram emot eftersom allihopa faktiskt är riktiga discotjejer & killar. Roligt också att det finns lite evenemang såhär vid lovets början. Nästa vecka har vi sportlov här och även då finns det aktiviteter att göra som föräldraföreningen anordnar. Skridsko åkning två dagar och vi tänker gå dit en dag. Dessutom ska vi åka och bada med vännerna. Hjärtat har dessutom tagit ledigt så han kan hjälpa till i föreningen och följa med till badhuset. Nathalie ska åka och sova hos en kompis och jag och Hjärtat ska på en dygns kryssning, dock inte samtidigt. Vi ska sedan försöka vila lite och bara ta dagarna som dom kommer. Lovet är ju ändå ett lov = ledigt och återhämta energi 😛

Denna är bokad och det blir lite av ett Alla Hjärtans Dag firande för oss 
(även om vi brukar vara dåliga på att fira den dagen)…
Det ska bli oerhört mysigt i alla fall & vi ska bara njuta av att rå om varandra.
Idag har jag haft besök av min fina vän Karin som varit i Nigeria. Vi fikade och hon berättade om sin resa. Visade bilder och förmedlade sin upplevelse. Verkligen häftig resa hon gjort och jag är glad att hon ville dela den med mig. Tack så hjärtligt för att du kom!
Jag städade och plockade i tvätten efter att vi tillsammans ätit ett mellanmål. Gjorde lite telefonsamtal som behövdes göras och sedan var det dags för middag och kvällsbestyr. Barnen sover och jag väntar just nu på Hjärtat som är jätte sen idag. Ja ibland blir det sådana dagar också. Men jag är nöjd över denna dagen, jag har hunnit göra mycket och barnen har lekt med sina vänner hos oss. Fullt hus har det varit. 
Helgen kommer bjuda både på ännu mer fullt hus men också jobb för min del och umgänge hos vänner. Ska bli roligt. 
Nu hoppas jag att ni haft en fin torsdag och att er kväll/natt blir riktigt skön. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.
LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Sportlov på ingång……

Kommentera