Stödfamilj…..

I helgen som var började vårt uppdrag som stödfamilj till två barn och vi är så oerhört glada att vi fått förtroendet att kunna hjälpa på detta sätt. Helgen har varit helt underbar och vi har gett den stora plus både vi och barnen som var här. Vi har bakat, sett fil, varit ute och lagat mat tillsammans. Vi har skrattat, busat och haft det helt fantastiskt. Vi längtar faktiskt redan till nästa tillfälle de kommer till oss. Att få finnas för en familj på detta sätt är verkligen något vi velat göra länge och när det nu blev aktuellt är vi så tacksamma att vi kan hjälpa och ge stöd på detta sätt. Våra barn har tyckt detta var super kul också så det känns underbart.

Vi har också hittat vår bil så i veckan byter vi bil! YES! äntligen liksom.

För övrigt har jag varit på vårdcentralen idag och tagit mina prover, inväntar samtal från Bm och läkaren för att se hur allt såg ut. Annars mår jag toppen och känner att äntligen kan jag njuta av att få må bra. Barnen är tillbaka i kolrutiner och dagarna går fort.

Just ikväll orkar jag inte uppdatera så jätte mycket men mer kommer om både lite tankar som ni vill läsa och annat smått och gott i vårt liv 🙂 Nu ska jag ta en stund i soffan innan det är dags att sova.

Hoppas ni alla haft en kanon helg!

Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Stödfamilj…..

Kommentera