Stolt mamma, brandlarm och födelsedag.

Hösten är i sin fulla explosion av färger. Landskap är fantastiska med både gult, grönt, rött och bunt som när solen skiner glimmar likt guld. Älskar verkligen hur naturen förändras. Och även om jag avskyr när det börjar bli kallt så livar verkligen färgexplosionen upp och ger energi.

Hösten i sin prakt.

I förra veckan var vi på sjukhuset med Elijhan och Timothy. E skulle kolla synen på ögonmottagningen och T kolla sin vikt och längd på mottagningen. Först hade vi tiden för E och när det kom till att droppa ögondroppar fick han sitta i pappas knä men också hålla T i handen. Ja för T sa att om han tyckte det var otäckt fixk han ju såklart hålla i hans hand. Det ville han. Blir så stolt över omtänksamheten som våra barn har.

Elijhan gör synkontroll, han fick godkänt men på gränsen så får återkomma.

Medan T var på mottagningen lekte E i väntrummet där det fanns massor att leka med 😊

Blodtryck, vikt, längd och höra hur han mår. Allt gick bra.

Denna vecka har vi haft en minst sagt händelserik vecka. I onsdags var det BVC med lilla W,, utvecklingssamtal med Elijhan och klassmöte med Theodore.  Men denna dag tog också ett rysligt slut. Brandlarm hemma och demax 10 minutrarna hem kändes som en evighet. Duktiga barn som sprungit ut, samlats långt bort på gårdplanen och höll om varann. Väl hemma gick Hjärtat in eftersom ingen rök eller eld syntes till. Det var lugnt, larmet hade utlösts av okänd anledning och teknikern kommer på tisdag. Oerhört många tankar snurrade och även om tacksamheten är stor tänker man ändå på vad som kunde hänt.

Tacksam för vårt larm. Tacksam för att brandövningarna vi gjort gett kunskap. Tacksam till livet ❤

I torsdags fyllde Timothy 10 år. Detta firade vi såklart och mer om det får jag skriva i eget inlägg. Idag har vi börjat städa och röja garaget och hunnit ganska långt men får fortsätta imorgon igen. Nu blir det film och sen natten.

Var rädda om varandra. Varma kramar

 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

2 reaktion på “Stolt mamma, brandlarm och födelsedag.

  1. Härligt att kontroller mm gått bra & …Waooo så fantastiskt att de gjorde så rätt vid brandlarmet & otroligt skönt att det var falsklam!

    /Kram på Er alla & …
    Just såklart stort Grattis ”igen” till 10-åringen ❤️

Kommentera