Storslagen Söndag

Igår var jag iväg och jobba, mycket trevliga människor och nya bokningar. Det är så roligt och jag är laddad varje gång jag ska iväg. Nästa sväng blir på tisdag 🙂 längtar redan. Kvällen bjöd givetvis på melodifestival med familjen. En riktigt mysig kväll där halva skaran somnade innan programmet var slut och andra halvan var tappert ihärdiga för att se vem som stod som vinnare. Här hemma tyckte hälften att det blev rätt låt som vann och andra hälften tyckte ju såklart att Jean Banan skulle vinna hihi…. idag sjunger dom på hans låt för fulla muggar…härliga Troll!

Idag har vi ägnat oss åt att städa inför visningen av huset. Och jag har nog aldrig sett hela familjen och framför allt alla barnen så engagerade i att få ordning för att det skulle bli fint att visa huset. Roligt att se och jag tycker mig känna av att de verkligen är till freds med att flytta. Givetvis kommer kontakt fortfarande finnas kvar här, vi har ju fått ett par underbara vänner här som man inte alls vill bryta med, men man är ju inte längre bort än man kan åka 🙂 Vi har ju alla våra vänner lite spridda i vårt landskap 😉

Visningen gick bra och vi får väl se om ett bud inkommer. Det får ju stå för spekulanterna. Vi avvaktar.

Nu slår vi på stort idag och gör söndagmiddag, inte alls något vi brukar göra men när Hjärtat är hemma och får kocka så slår han gärna på stort då han tycker om att laga mat. Idag blir det potatis, köttbullar, sås och ett gäng färska grönsaker (broccoli, morötter, ärtor, sparris). Till efterrätt blir det chokladpudding med vaniljsås eller grädde en valmöjlighet är aldrig fel hihi. Det ska bli gott. Det roliga är också att alla är engagerade och hjälper till. Mysigt!

Imorgon har barnen studiedag så då ska vi ha en hemma pyssel dag. Lite bakning kanske och så sällskapsspel. Sedan får vi se vad dagen bjuder på.

Glöm nu inte att TÄVLA om ett valfritt smycke från Lagnöviken. Och har du något du vill fråga missa inte frågestunden HÄR i bloggen.

Nu hoppas jag att ni haft en bra Söndag och att fortsättningen blir toppen. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!
Image and video hosting by TinyPic

3 reaktion på “Storslagen Söndag

Kommentera