Strömavbrott, Hyra stuga & Bebisyra

Har gjort massor med pappersarbete de senaste dagarna, försökt blogga lite om helgen och testat om det fungerar via mobilen. Tack för era kommentarer och roligt att det fungerar via mobilen för detta innebär ju att jag kan uppdatera bilder eller annat skoj även på springande fot 🙂 Ibland vill jag ju faktiskt kunna detta, även om jag föredrar att sitta vid datorn och skriva så inlägget går att förhandsgranska 🙂

Idag har vi haft strömavbrott och precis efter att vi hann äta lunch..pust. Men hade tänkt dammsuga när det kom…men en stunds vila med barnen var inte alls fel. Så nu har vi fått tillbaka strömmen och när jag är klar ska jag ta en sväng med dammsugaren.

Funderat länge på att hyra en stuga över julen för att slippa allt stök kring jul. Igår satte jag mig och leta och har funnit en stuga i Sverige med pool. Har skickat förfrågan på den via mail så får vi se vart det landar. Var en stor stuga så även en familj till kan följa med men vi får väl se.

Just nu pågår bebisyra runt mig. Två på min vänlista har redan fått små söta Prinsar, riktigt Grattis till er. Men detta gör ju att jag längtar ännu mer efter vår lille Prins. Dessutom har jag fler vänner som får bebis ungefär samtidigt som vi. Blir många lekkamrater 🙂 Åh så vi längtar!

Nu ska jag fixa mellanmål, läxor och lite tvätt. Dammsugaren ska få susa fram en sväng med. Hoppas att ni har en riktigt fin Torsdag mina vänner. Var rädda om er & varandra.
Mängder med hjärtliga kramar och varm kärlek till er.

LOVE TO YOU ALL!!

Image and video hosting by TinyPic

En reaktion på “Strömavbrott, Hyra stuga & Bebisyra

  1. Oj,detta inlägg missade jag 🙁
    Härligt att det fungerar att blogga från mobilen & att strömmen kom tbx!
    Aha…Ska ni hyra stuga ev denna Julen 🙂 Vart då? Låter härligt med pool om den är inomhus hihi Ha det riktigt gott så hörs vi/Kram på Er alla <3

Kommentera