Summering av mellandagar….

De sista dagarna på 2016 spenderades verkligen på bästa sätt. Varje dag i mellandagarna hade vi umgänge med fina människor och i detta inlägg kommer jag att summera det lite. Först ut blev en sväng hela familjen till Hjo där vi fick umgås med varma människor. Grillade hamburgare och fika. Massor av barnlek och prat.

En helt fantastisk dag på alla sätt.
Vi fortsatte sedan onsdagen med storfamiljsträff hos oss. & vuxna och 24 barn. Här hade vi delat upp områdena så vi gjorde varmrätt, Jatala hade dricka och engångstallrikar och Pettersson efterättsbuffé. Egentligen skulle familjen Nikula också vara med och ha med sig förrätt men tyvärr blev de sjuka, verkligen jätte synd men vi får boka ett nytt datum. Denna dag blev såklart fartfylld med mycket lek och bus men också mys och skratt. Några av barnen fann verkligen varann och vi vuxna fick mycket att samtala om. Absolut en härlig dag med huset fullt, vilket vi totalt älskar. Så detta blir det fler gånger.
God mat, efterrättsbuffé, härlig kvällshimmel och mysiga barn.
Bananoffpie fanns på buffén och en stor favorit hos mig.
Tack Pettersson och Jatala för en kanondag/kväll.
Nu är vi komna till Torsdag och även denna dag umgänge med en härlig familj. Årets sista tacokväll och barn som fann varann. Vuxna som hade massor att prata om. Familjen har ett hus i USA vilket fanns massor att både fråga och berätta 🙂 Verkligen super härligt. Denna kväll hann jag inte ens med att ta några kort så intressant och mycket fanns det att lyssna på.
Tack familjen Larsson för berättelser, umgänge och lek.
Fredagen och avslutning på mellandagarna blev det barnmorskebesök och lunch med vännen men det får ett helt eget inlägg tycker jag 🙂
Helt fantastiska mellandagar. Vilken värme, energi och kärlek.
Var rädda om er och varandra. Ta hand om er.
Kärlek till er alla.
 photo unnamed 1_zps7f8dnk4m.png

En reaktion på “Summering av mellandagar….

Kommentera